Sumaed Bugün kontrole gittim ve kızım 29+2 1300 gram dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi ama bana az geldi sizinkiler nasıl kızlar
sinoyk07 Sumaed benimde aynıydı şuan 37. haftaya girdik 3.300kg olmuşuz süt muz ceviz bebeğe kilo aldırıyor günde bir büyük bardak bu üçlünün smoothie sindn içebilirsiniz sağlıkla gelsin minik 🍀🙏🏻
Gul_se77 Bende 26+5 bebisin kilosu 1300 ama 3 hafta önden gidiyor doktorum 29 haftayla uyumlu bebegin kilosu dedi sizinki gayet normal
Sumaed Gul_se77 normal sanırım değil mi oğlum iriydi biraz kızda böyle olunca acaba azmı diye düşündüm
13Gamze08 Sumaed bizde 29+1 iz 27+3 de 1213 Gr olcmustu ultrason ama ultrasonlarin tam doğru net olctugunu düşünmüyorum saglicakla gelsinler inşallah🥰
13Gamze08 Sumaed erkek dediler inşallah sağlıklı olsunlarda kız erkek ikiside yok ikiside olabilir 🥰ilk gebelik
Sumaed 13Gamze08 maşallah benim de 3 yaşında oğlum var şimdi de kızımız olacak şükürler olsun ikisinide verdi rabbim 🫶🏻
Sumaed sinoyk07 maşallah baya kilo almış bebiş bende dikkat edeyim her gün tüketmeye bunları teşekkür ederim canım 🙏