Beyza12345 Kızlar ben anlam veremedim 3 cu aya girmem le migde bulantılarım beni mahvediyor yediğim anda çıkıyor ilacı bile içemiyorum cok fena durumdayım doktorum Son ilaç bu dedi zofer verdi insllah fayda olur siz de de 3 de başlayan bi migde bulantısı oldu mu
Suzitosuzi Beyza12345 Maalesef oldu ara sıra miğde bulantısından çok gastritim arttı onun için de gaviscon şurup kullandım. Bebek dönünce ve aşağı indikçe rahatlarsın sık sık ve az yemeye çalış baskı yapıyor miğdeye.
Eylldrnn Beyza12345 🤧 benim de hiç olmadı bu zamana kadar bir kaç gün oldu bende korktum ama şimdi iyiyim şükür sizin cinsiyeti belli mi
Seymaozkn Benimki de aynen dediğiniz gibi oldu hatta korktum anormal bir durum mu var acaba diye ama 2 hafta kadar aşırı oldu sonra azaldı sizinki de azalır inşallah
Beyza12345 Seymaozkn ay insallahhh azalır wala bende biraz korktum alışık olmadığım şeylerdi ama doktorum normal diyor
Ezelavci Malesef benimde aynen öyle oldu ilk 2 ay çok rahattım ama sonrası beni öldürdü serumlarla ayakta kaldım ama 5. Aydan sonra rahatladım çok şükür.