Ozlem0- Bugün kontrole gittim suyunda azalma var dedi doktorum başına gelen var mı neler yaptınız ya da erken doğumla sonuçlandı mı acaba
Yello Ozlem0- merhaba ben varım 25. Haftamda suyumun azaldığını öğrendım yatış verildi 26+2 de suyum gelince doğuma alındım bebeğim şuan Küvezde dua ediyoruz sağ Salim sağlıcakla ordan tez vakitte çıksın diye🤲🏻
Yello Ozlem0- ve benım doktorum da havuç suyu iç dedi hastanede yatarken hergun havuç suyu içtim taze sıkılmış, biraz artma olmuştu ama benim sancılarım başladığı için doğumum erken oldu
rumeysaaa- Ozlem0- dün kontrolüm vardı 35 haftalığım banada bi tık azalma var dedi halbu ki ben hergün aç karnına 2 havuç yiyen biriyim sebebini çözemedim
ruveyda123 Şekeriniz yoksa havuç ve armut iyi geliyor günlük içtiğiniz su miktarı 3, 3.5 litre olsun bence düzelir
Ozlem0- Yello bende erken doğum olmasından korkuyorum biraz açıkçası Allah en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğini sana insallah
ikizmom94 Yello Rabbim Şafi adıyla şifalar versin inşallah sağlıklı sıhhatli evladiniza kavuşursunuz kısa zamanda Allahim bu günleri güzel sevinclerle unuttursun size 🤲🤲
Ezgianne Detaylı ultrasonda doktor su sınırda dedi o günden sonra hep havuç suyu ve deveci armudu yedim 1 ay sonra normal dedi doktor sonra bıraktım ama bırakmasam daha iyi sanki şeker yüklemesinden sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
Hri Ezgianne Merhabalar bende 25 haftayim banada bugün aynı şekilde suyumun az olduğu söylendi, bende yemeğe baslyacahim inşallah Allahın izniyle hersy yoluna girer 🤲
Paronayanne Ozlem0- abimin eşi aynı durumdaydı. Bol bol meyve yedirdiler. Sonra o kadar abartmışki suyu aşırı çoktu dığumaadar yasakladı doktor. Bol meyve ye kuzum. Havuç suyu aşırı çoğaltıyor
Yello Ozlem0- dua et bol bol kuzum Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz ınsallah zamanında sağlıcakla yap doğumunu 🤲🏻 Allah razı olsun amin ınsallah hamilelerın duası kabul olur Ömer atlasıma dua edermısın sağlıcakla kavuşalım🤲🏻
Hri Ozlem0- 25 +3 haftalık bugun kontrolüm var tekrar kendi Doktorum bakicak suyuna. 25 haftayken detaylida perinatologdan öğrendik
Yello Ozlem0- 26+2 günlük yaptım şuan küvezde doktorlar net bişey söylemıyolar dua edip bekliyoruz 🤲🏻
Aysemm44 Ozlem0- Ben her gece yatmadan önce 2 su bardağı vişne suyu içiyorum havuç suyu icemezseniz vişne suyunu kullanın ben çok menunum
ikizmom94 Ozlem0- merhaba benim de ikizlerimden birinin suyu azalmıştı 27. Haftada akşamları deveci armudu yedim ve günde 4 litre su içmeye çalışıyorum ve bir sade maden suyu şu an 30 haftalik olduk çok şükür doktorum 2 gün önce suyu düzelmis dedi inşallah sizin de düzelir endişe etmeyin 🙏