Zeyynnpp Mercan_35 femara kullandım hamileyim şuan çok şükür canım Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🌸
Mercan_35 Zeyynnpp sağlıkla kucağınıza alın inşallah💞 Günde kaç tane içtiniz ve yan ilaç kullandınızmı peki 🤔
Zeyynnpp Mercan_35 pcos var canım birde prolaktin yüksek ligim vardı ama hiç ilaç kullanmadım bunun icin
Ahsen1601 ilacı kullandınız mı? pcos yok sanırım sizde eğer doktor yazdıysa sebepsiz infertilite dolayısıylamı ilaca başlayacaksınız
Mercan_35 Ahsen1601 evet pcos,pco yok bende sebepsiz infertilite.. Reglimin 3.günü günde bir tane başlattı. Hep pcos olanlar yazmış merak ettim olmayanların durumunu🤔
Ahsen1601 Mercan_35 Benim arkadaşım sebepsiz infertiliteden bu tedaviyi görmüştü. Yumurta gelişiminizde bir sıkıntı yok o zaman anladığım kadarıyla ..
Zeyynnpp Mercan_35 amin inşallah canım 🤲 Günde 1 tane 5 gün kullandım canım birde pikossos diye takviye kullandım.
Mercan_35 Ahsen1601 1 buçuk sene her ay yumurta gelişimime bakıldı normal büyüyor sıkıntı yok denildi hep ama hamilelik olmuyor🤷🏼♀️ Arkadaşınız tedavisi olumlu sonuçlandımı peki?
Ahsen1601 Mercan_35 ne yazık ki onda bu yol işe yaramadı başka yollarla oldu.. Ama herkesin yolu da yazgısıda farklı belkide sizin vesileniz bu ilaçtır bu yol karşınıza çıktığına göre vardır bir hayr :) aynı süreçte olan birisi olarak yazıyorum
Mercan_35 Ahsen1601 iyi şans bizimle olsun✨ Klomenle çok denedim femaraya geçtik bakalım👶🏼 Femarayıda ben rica ettim klomen olmuyor bi baksak dedim
Mercan_35 Ebru1234 aslında kanser ilacıymış ama yumurtalıklara faydası olduğu için gebe kalamayanlara veriliyormuş👶🏼