Dunyammmm emirtimr1 bakalim varsa aklından tamamen çıkartmanın önemini bikez daha anlamış olacagiz🤭 tamam canm sabah elimdeki testle yapayım yine aynı çıkarsa erken gebelik alıp yaparm🧡
Dunyammmm yazarelif Ay inşallah teşekkür ederim Rabbım yoksa bana ve tüm isteyen anne ve anne adaylarına bu güzel duyguları yaşatsın insallah 🧡
yazarelif Dunyammmm aminnnn rabbim kimseye arattırmasın bende yeni transfer oldum uzamıyorum günün gelmesini beklıyorum🥰🤲🏻
Pofidik123_ Efnanefnan predector erken gebelik testi hiç yanıltmıyo bence biraz pahalı ama eğer 3gün varsa onu yap net çıkar silik çizgi çok hafif gözüküyo çok yeni muhtemelen 🥰
Dunyammmm Pofidik123_ ayy suan çok mutluyum ya normlde o yanıltan silik cizgilileri attığım da burada kimse görmüyordu ve gercejten de hamile olmadığımı öğreniyordum regl olunca 🤭 ilk defa silik çizgilerini görenler oldu umarım bu sefer vardır 🧡
Pofidik123_ Dunyammmm yok canım gözüküyo ya çok silik ama gözüküyo ben gördüm yani benim adetim 3 gün geçmişti ben test yaptım benimki normal gözüküyodu ama silik de değildi koyu da değildi 4 buçuk haftalıkmış seninkinde bellide 3 yada 3 buçuk haftalık falan🥰inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seher1234seher Dunyammmm kız diyorum bende bat neeee.Birkac gönderide de okudum ama anlayamadım cahil kalmışım bacım 🤣 Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımmmm ❤️
Pofidik123_ Dunyammmm ben ekim ayında yatak odamı resmen 4-5 kere değiştirdim aynı gün içinde o koca içi dolu gardrobu tek başıma ordan oraya kaç sefer izledim 50 kilo bişeyim bide meğersem o zaman hamileymişim kasımda öğrendim ama işte bilmeyince bişey olmuyo diyorlar doğruymuş demekki
Dunyammmm Pofidik123_ Ay inşallah yaaa 2. Dede bukadar heyecanlanacagimi hiç düşünmezdim her meyvenin tadı farklı güzel olur derler çok doğruymuş ilk gibi Bi heyecan kaplıyor insanın içini 🧡
Dunyammmm @“Seher1234seher”#p31075291hahahha 😅 rica ederim ne demek canm Bende 4 sene sonra uygulamayı tekrar indirip girince bat sat ne ki diye merak etmiştim sonradan ogrenmistim🤭 sat da son adet tarihi 😍
Dunyammmm yazarelif Ay inşallah tutmuştur minik mucizenin seninledir Rabbım hayırlı sonuçlar yazmanı nasip etsin buraya 🧡