Hicran57 11 ocakta transfer oldu ilk olduğu günü saymazsak bugün 5.günü erken gebelikte ne zaman çıkar dondurulmuş embrıyo 5.gün😍
Deletedmom_85 Hicran57 Ben 5.gun erken gebelik testi Yapmıştım çıkmamıştı 7.gunde erken testtede kaset testte de çıkmıştı çok şükür biraz daha beklesin bence çıkmazsa boşuna üzülmesin
Muratseyma2015 Benımde 5. Gün dondurulmuş emrıyo 6. Gün yaptım galiba başta silik cikmıstı 
Deletedmom_85 Hicran57 6.gunde de çıkabilir ama şimdi herkesin bir olmuyor 7 yine daha garanti bence :) siz daha keseyi görmediniz herhalde dimi?
Hicran57 Deletedmom_85 pazartesi randevum vajinal muayene ile görünür sanırım 12.gün 316 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra ultrasona gel demişti inşallah görebilirim🥰🐣
Hicran57 Muratseyma2015 maşallah benımde 316 çıktı ama kasıklarım ağrıyo prolutex iğne vuruluyorum göbekten o biraz rahatlatıyo
Deletedmom_85 Hicran57 Maşallah güzel düşünün güzel olsun bende 10 haftaya kadar falan hep vajinal muayene olmuştum öyle daha net gözüküyor, daha iyi değerlendirebiliyoruz demişti doktorum. Sizde inşallah görürsünüz hayırlısıyla 🙏
Hicran57 Deletedmom_85 evet canım göbekten geç görünüyor alttan muayene tehlikeli gibi geliyor ama en neti o aslında tüp bebekte ilişki olayıda riskli demişti doktorum. 12.haftaya kadar :)