Yasemindemirtas Aminea bende öyleydim 😂😂 16 ya kadar falan hiç kiLo almadım hatta. Sorun mu var dedim sonra bi almaya basladım 😂 suan 16 kilo aldım
Mucize7979 Aminea 20. Haftamda ikizlere hamileyim ben de 1 kg almışım. Onların sağlıkları iyi olduğu için kilo almamak bizim için daha iyi diye düşünüyorum😊
Ummuu47 Aminea Aminea 12 haftam bitti hala - 3 kilodayım mide bulantısından dolayı kilo bakımından mutluyum keşke mide bulantım da bitmiş olsaydı
cemre- Aminea ben 5 kilo vermiştim o ilk trimesterde . Şuan 21+1 im 3 kilo aldım tam olarak eski kiloma dönmedim bile . Senin ki bence normal gidiyor . Ne fazla al ne de fazla ver.
cemre- peloo gerçekten öyle doymak bilmiyor insan bazen yedikleri sanki içindeki küçük canavara gidiyor hep 😄
Minnakfasulyem Bende 17 haftalığım 1 kilo almışım ama sonrası ne olur bilmiyorum iştahım inanılmaz açıldıı🙈
HilalAkif Aminea gayet normal ben de 23. haftaya kadar almadım, sonrasında 4 kg aldım. Sağlıklı ve dengeli beslenirsen hamile iken yağdan kilo kaybetmek ve bebeği beslemek mümkün.
Aydinlar01 Aminea ben 20.haftamdayım. 5 kilo verdim. Henüz kilo almadım ama bu normal. Herkes de aynı şekilde yaşamıyor. Bebeğin gelişimi de devam 😊
Serpil11 Aminea ohoo dur bakalım ben kilo bile vermiştim millete hava atıyordum 7.aydan sonra bi coştum şuan 11 kilo aldım
nagi Kizlar hic endiselenmeyin.tecrubeli anneyim.oglum 6 aylik oldu.ilk 6 ay hic kilo almadim desem yeridir.zaten oglum 35 haftalik dogdu.6.aydan sonra 11 kilo aldim.onun onune gecemiyosunuz ne yakki