La_Liberte merve_cnl4646 o kadar da değil yahu. Biraz cips yemekten bebeğe ne olabilir ki 🙈 çok abartmadan yiyebilirsiniz 🙈 afiyet olsun
Selinmoon merve_cnl4646 Ben yedim vallahi ne yapayım canım çekince yiyorum😂 tabii ki de sağlıksız ama ne gibi bir zararı olabilir sadece sağlıksız☺️
Deletedmom_85 merve_cnl4646 Şuan cips yerken yazıyorum bunu bir şeycik olmaz bu kadar takmayın ya hu canınız istiyorsa abartmadan yiyin
merve_cnl4646 La_Liberte ay ne bileyim ben internetten arastiriyorum da yani zarar olur felan diye yiyen varmı hamilelik boyunca abur cubur veya cipsi
La_Liberte merve_cnl4646 cips genel olarak sağlıklı bir yiyecek değil. Ama bebeğe de bir zarar vermez.
merve_cnl4646 Mavimsii_56 vallahi yedim dahada yiyesim var yani diyorum yani ben herhalde cipsiye aşerdim
Merve95281 Valla bende katir kutur yiyorum 😂 eşim aburcubur bagimlisi bende gördüysem o paketi yiyene kadar aklımda
Mavimsii_56 merve_cnl4646 amann diger korkuların yanında cipsi ne ki hele bi oynamasın bütün gün o zaman sen korkuyu görrsün🤣🤣
Pol_en Kız ne olacak ye 😄 ayda 1 bazen 2 yiyorum valla ne olabilir ki , sadece gebelikte değil herkese zararlı olan bir şey cips yağ oranından dolayı bebekle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum