morpaqatya9 Arkadaşlar evde çok bunalmaya başladım hamile olduğum için pek bir şey yapamıyorum dışarı çıkamıyorum zor geçiyor bana bir şeyler önerin ne yapsam ki sizler ne yapıyorsunuz mesela ?
Selinmoon morpaqatya9 programların anasını ağlatıyorum 😂 telefona bakıyorum Kitap okuyorum arkadaşlarımla görüşüyorum yeni tarifler denemeye çalışıyorum ev temizliği yapıyorum çamaşır ütülüyorum sonra akşam olmuş 😂
Adenala morpaqatya9 Ebebekte anne bebek dergileri aldım onlara bakıyorum YouTube’da hamile videoları izliyorum Dizi film bakıyorum Bebek alışverişi videoları izleyip not alıyorum Farklı tarifler deniyorum Hava soğuk salgın var malum evde duruyorum
MelteM2cck Evde çok masum değil dogalgazlar da hasta ediyor insanı. Gün içerisinde 2 ile 4 arasında cikin temiz hava yürüyüş yapın. Oksijen için en temiz saatler.
morpaqatya9 MelteM2cck Kesinlikle 🙄 çıkıyorum yürüyorum kötü oluyorum inşallah bu günleri atlatırım 🥲
Fasulyeninhikayesi Orgu orebilirsin mesela ben daha onceki hamileligimde youtubede izleyerek bebegime amigurimi oyuncaklar yaptim vakit gecirdim hemde el emegim oyuncakları oldu. 
gokyuzununogrencisii Örgü hakkında sıfır bilgi ile sana şunu soyliyim puffy alize ipler varya battaniye yapmak için aldık bugün elle iç içe geçiriyorsun o kadar kolay ve güzel oluyor ki başladım şimdi bakalım 😊🌸
morpaqatya9 gokyuzununogrencisii Ben de örgü hakkında pek bilgim yok sadece Şapka ve atkı görmüştüm o da zorla dediğiniz iplerden almayı düşünüyorum hem bebeğe battaniye yaparım 😊