Hbhh Kızlar mrb daha önceki boş gebelikten sonra doktorum herhangi bi tahlil yapmadan ecoprin kullandırttı hamileliğimdede devam etmemi söyledi ben şehirden dolayı dr değiştim 37 haftalık oldum doktor bırakmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum ya bişey olursa çünkü diğer doktorum doğuma kadar kullanacağımı söylemişti
Nur7536 Hbhh bende coraspron kullanıyorum düşük yaptım daha önce önlem amaçlı 33 34 kadar dedi ondan sonra bırakacam 1 haftam kaldı içim içimi yiyor benimde
063806 Hbhh ilk hamileliğimde 36 da bırakmıştım, yaklaşık doğumdan 2 hafta önce bırakmak gerekiyor diye biliyorum.Bu sefer heran doğumunuz olursa çok kanama olmaz mı,dedemi coraspin kullandı diye birkaç gün geç ameliyat etmişlerdi
didemzgypn Hbhh yok doğumdan önce kesiliyor sizin haftanız ilerlemişte sadece kan sulandırdı iğne doğuma kadar kesilmiyor haplar en fazla 34-36 civarı devam ediyor galiba, bende içiyorumda ben daha 27 haftalığım
didemzgypn Sevil1996 evet öyle biliyorum ama sizde bebeğinizde hafta olarak çok iyisiniz zaten bi sorun olacağını sanmam içinizi rahat tutun bence
Sermec27 Hbhh benim duyduğum hapı 32 lerde bırakmak gerekiyor bebekte kalp rahatsızlığı oluyor diye duydum fazla kullanırsa benim 3 kaybim var hiç hap kullanmadım sadece iğne kullanmistim o da doğumdan 1 gün önce bırakmıştım