Linakiz1903 Hamilelik de 7. Haftama girdim bugün tahlillerimi verdim ve sonuçlardan bazıları çıkmış idrarda Lökosit +++ eritrosit + çıkmış enfeksiyon mu var oluyor ve ne kadar yükseklikte nasıl anlıcam hemen gitmeli miyim doktora yoksa bütün sonuçlarımı bekliyimmi
Yenianne7 Linakiz1903 İdrarda enfeksiyon ve bir miktar kan çıkmış muhtemelen ilaç yazacaktır doktor. Bol bol su için geçmiş olsun
Linakiz1903 Yenianne7 Peki ne kadar yüksek derecede nasıl anlıcam araştırdığımda hep sayılar görüyorum +++ şekilde denk gelemedim
Yenianne7 Linakiz1903 Çok yüksek olduğunu düşünmüyorum çünkü benim sonucumda öyle çıkmıştı doktor şimdilik ilaç yazdı geçmezse ürolojiye göndercem dedi, en iyi cevabı doktorunuz verir
Linakiz1903 Yenianne7 çok sağol canım cevapların için senin de hamilelik sürecinde mi oldu bu yükseklik bi zararı olmaz dimi 🥴 insan telaşa giriyor
Yenianne7 Linakiz1903 Evet normalde de var ama hamileliklerimde tavan yapıyor ilkinde bu yüzden kum dökmüştüm, şimdi doktor bir dozluk ilaç yazdı kullandım tekrar tahlil vercem bakalım, korkma inşallah ilaçlarını kullan kendini sıcak tut ve boool su 😘