Mavimsii_56 Kızlar sizinde vücudunuzda kararma oldu mu? Bende aşırı oldu. Gögüs uçlarım kömür gibi ve boynumdan aşşagısı aşırı karardı koltuk altı desen o da aynı 😱he bi boynumda et beni de cıkmaya basladı 😱 kısaca durum bnde böyle sizde nasıl?😁
A12_S07 Mavimsii_56 koltuk alti + özel bolge + göğüs kararması oldu maglesef inşallah dogumdan sonra geçer çok kötü duruyor
SumeyyeTpl Mavimsii_56 ay benimde neredeyse karartı tüm göğsümü sardı çok fazla büyüdü koyu kısım ve baya karaa erkek çocuktan dolayımı bu böyle oldu ya 😂🥴🥴
Sermec27 Mavimsii_56 üçüncü oğluma hamileyim hiç bir oğluma hamileyken yaşamadım bu tarz kararmalar 🥰
tugbatosun Mavimsii_56 kııızzz benim normalde zaten boynumda et benlerim vardı ama büyüdüler ve göz kapağımda et beni çıktı o kadar üzüldüm kiiii 😔
Mervs Benimde aynı özel bölge , gögüs ucu 🥴 hatta özel bölgemi göbekten görmüyorum görünce şok oldum🥺
Mavimsii_56 SumeyyeTpl evet ondan oluyor kız cocukta pembemsi oluyormus yani ablamn öyleymis bnmki de gögüs ucu ve yanları bile karardı his bastı resmen vucudumu😂
SumeyyeTpl Mavimsii_56 benim ablam erkek çocukta göğüsleri süt gibi beyazdı ya acaba skntı ablamdamı 😂😂
Mavimsii_56 Sermec27 burda vurmus iste belki de kalıcı bu kararma geccegini hic sanmıom cünkü baya bi oldu yani🫠