EceNaz26 Kaçıncı haftadasınız, Kaç kilo aldınız? 11+4 deyim 4 kilo almışım bile normal mi acaba sanki cok kilo alacakmışım gibi geliyo 🥲
Kopisinannesii EceNaz26 14. Haftaya kadar 6 kilo alınca bakmayı bıraktım. Umarım normaldir bu durum sürekli acıkıyorum
tgbmerve EceNaz26 12 ye kadar 1 kg aldım 12-14 arası 1 kg alınca panikledim yalan yok ama yapacak birşey yok galiba dedim 16+0 im bugün hala 2 kg dayım , ben normalde çok istahliyumdir hamile kalınca yuvarlanacam diye dalga geçerken normal yemenin altında beslenmem midem kötü oluyor
tugbadurmaz34 Kopisinannesii şekerinize baktırdınız mı acaba çünkü o haftalarda bebek daha 30-40 gram bu kadar kilo çok normal değil belki şekeriniz olabilir mutlaka bir tahlil verin bence açlık ve tokluk 🙏🏻
Dudu123 Bende 16.haftadayim 6 kg almışım sürekli acıkıyorum meyve çok yiyorum oda seker ekmek yemiyorum ama ilginç bir şekilde kilo alıyorum bide hergun ortalama 7000 adım atiyorum yuruyus yapıyorum odemdir insallah😅
tugbadurmaz34 EceNaz26 sorun tabiki de çünkü ilk 3 ay en fazla 1-2 kilo alınır diyorlar ben her ay doktoruma söylüyorum kilomu ya da sağlık ocağıma dedikleri şu genelde ilk başlarda ne kadar az alırsan o kadar iyi çünkü ileri ki haftalarda bebek büyüdükçe kilo artışın çok hızlı olacak dengelemek için başlarda en fazla ayda 1 kilo olarak ilerle dedi bana
Selinmoon EceNaz26 İlk haftalarda o kadar çok kusuyordum ki midem bulanıyordu hiçbir şey yemiyordum iştahsızytım o yüzden 6 kg verdim . 63’ten 58’e düştüm 16 haftalık olduk iştahım açıldı ama hala kilo alamadım 58’im 😂
Pnarcm İlk gebeliğimde doktorum 4. Aya kadar aldığın kendine demişti ve hiç almadım doğuma +10 kg ile gittim şimdi de 13 haftalık olduk neredeyse daha hiç almadım aynı gidiyorum ama cidden dikkat ediyorum çünkü 72 ile hamile kaldım ve daha da alıp ilerisi aylarda bel bacak ağrıları çekmek istemiyorum inşallah 4 ayı bu gebelikte de almadan bitiririm
Mervs 30+2 haftalık oldum 6 kilo aldım ve haraketim yok yatarak geçiyor günlerim hatta şöle 2 hafta önce aldığım 6 kilonun 1 kilosunu vermiştim yarım kilosunu aldım bu haftada yani toplam 5,5 kilo aldu daha 😊