Elff0 Merhaba kızlar 26 haftalığım eskiden hareketlerini çok net hissederken 1 2 haftadır çok nadir hissediyorum ama sağlığı iyi dha fazla nasıl hareket ettirebilirim oynması için
Temmuzmucizesi26 Elff0 tatlı yiyin diyorlar ama bende işe yaramadı. Muz ve portakal suyuna hareket ediyor benimkide. Ama ne yerseniz yiyin hemen hareket beklemeyin biraz yatın sağ ya da sol tarafınıza 15 20 dk sonra edecektir
tugbadurmaz34 Elff0 sırt üstü uzanın mutlaka hareket eder ama ekstra beklemeyin bebeğin yapısıyla alakalı benim ki de tam tersi aşırı hareketli 🧿 21 hafta dün uykumdan sıçradım o derece elini ayağını aynı anda hissettim her yerden saldırdı 😂
Tubayo Elff0 gebelik şekeri testi yaptırdınız mı? Ben hissetmiyorum diye gidince test yaptılar gebelik şekeri çıktı. Ama ben hiç hissetmiyordum
Elff0 tugcesakzci 5 gün oldu goruneli doktor bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi 28 haftaya kadar normalmiş ama benle aynı hamile olanların bebeği aşırı kıpır kıpır anlamış değilim
TinkiPinki20 Elff0 canım bende 28 haftalığım bazen benimki de böyle oluyor ne yaparsam yapayım hareket ettiremiyorum çok az ya da bir kaç saat hiç hissetmiyorum doktora gidince bir sorun yok diyor takmamaya çalışıyorum 🤷🏼♀️
tugcesakzci Elff0 28 den itibaren günde 10 kez hareket etmesi gerekiyor o doğru. Tatlı falan hiç etkilemiyor mu ya da Türk kahvesi falan
Elff0 tugcesakzci hayır hiç etkilemiyor hani böyle kıpırdama falan hiç yok belki zar zor bi oynar ama dahada olmaz cok moralim bozuluyor ya hep hastaneye gitmek istiyorum o nedenle gidincede sıkıntı yok diyorlar anlamadım ki
tugcesakzci Elff0 tatlı mı sevmiyor acaba kız vişne suyu denedin mi benim fetal ekoda falan etmeyince ya da sırtı dönük olunca git vişne suyu iç gel o hareket ettirir demişlerdi
Elff0 tugcesakzci kız valla eksi tatlı hepsini bir günde yiyorum soluma yatıyorum yürüyorum su içiyorum yok vallah anlamadım önceden muz yiyince oynardı artık oda yok
Boncukk123 Elff0 tatlı yeyip kahve içip soluna yatabilirsin canım ya da yemek yedikten sonra soluna yat oynar insaAllah