Mervenin Onlu hastane çıkışı Beşli hastane çıkışı Bornoz seti Bebek bakım çantası Çoraplar Eldivenler Zıbınlar Bir kaç tane alt üst takım Bebybi nest 3 örgü battaniye 2 müslim battaniye Emzik biberon Ağız bezleri Kendim için Bir pijama takımı Bir süslü pijama takımı ( foto çekimi için) Terlik Şal Emzirme sütyeni İç çamaşırları Atletler
Azrasare Mervenin bakım ürünleri eksik gördüğüm kadarıyla bir de araç gereçler oto koltuğu araba felan
bulutunannesi33 Mervenin bebek ıcın kalın battanıye ve bırde kucuk banyo havlusu bende bornoz almsdm ama zor oluyor ılk basta sız blrsınız genede
Vethekelif Bebek bezi Kendin için lohusa pedi Havlu vs de al yanına kendin icin Çocuk icin şampuan vs tırnak makası 2 ay olana kadar kullanılmıyor zaten diye biliyorum Bazı hastanelerde mama oluyor bazılarında olmuyor
Mervenin bulutunannesi33 bornoz setinin içinde küçük havlu vs var herşey ama ayrıyettenmi almak gerekiyor?
Mrvkrgl06 Mervenin bilmem normal plastik olanlar da iyi oluyormuş. O kadar para vermeye gerek yok bence
Mervenin dide86 evet gümüş olanları bende duydum ama şöyle bir durum var gümüş benim tenime dokunuyo gümüş yüzük dahi takamıyorum o yüzden tereddütte kaldm onun için açıkcası. Denemek için almak isterim ama 300 lira falan fiyatıda denemeye değermi bilemedim
bulutunannesi33 Mervenin sole bebegı saracak havlu varsa tamam o olur sac havlusu falan gbyse olmaz ınan ykıyorsun o panıkle usumesın faşan dıe bornozla ugrasamıyo ınsan havluya sardıgı gb gturuyo
Beriliko Bakım ürünleri Bamyo seti küvet kova vs Bebek bezi pamuk Ağız mendilleri Yelekler Size depend tarzı bez
Mervenin Beriliko ağız mendilleri ve yelekler var yazmayı unutmuşum😇 diğer eksikleri yazdım sağolun👍🏼☺️