YoncaD EmirAsafMomm 😩😩😩 kesin bu olurdum son zamanlarda tipim böyle geziom ziril ziril durduk yere ağlıyorum 😄
EmirAsafMomm YoncaD hiçgidecrl gibi değil bize geldi geleli dünya varmış yaşamak nasıl bişe anladım diyor
YoncaD EmirAsafMomm ayy eşin kalip kalmamasi konusunda bisey demiyor mu ben çocuğumu tek büyütmek istiyorum felan diye belirt arada
Youngmotherr EmirAsafMomm 🤡 kesinlikle buuu çünkü oğlumu iyi edebilmek için bürünmediğim kişilik kalmadıı
cansutekgul EmirAsafMomm 🥱☠️😡 şu üçü olurdum galiba öfke kontrolüm yok şu sıralar bomba gibiyim fkkgmgmgkfkf
EmirAsafMomm YoncaD canım inan hiç istemiyorum çok pislik bi insan Bi şeye kırk defa konuşturuyor bakalım ben eşime Şubatta gitsin muhattap olmak istemiyorum dedim yok falan dedi de mecbur gitmeli çocuğum mikrop kapacak onun yüzünden Allah korusun
2prensesannesiiii EmirAsafMomm 🥴 bugün bu emoji göğsüm kızıma self servis açıktı bütün gece kızım beni emzik niyetine kullandi çekince ağladı onun dışında her yerim tutulmuş uyandım 12 haftalık gebeyim 🥴🥴🥴