Aselimask aysess bakalım bizim ki nasıl olacak canım benim de kızım olacak çünkü 🥰 inş bende senin gibi 12 kiloyla kalırım
Aselimask Krasivyy doğru diyorsun canım herkesin çok farklı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da 🤗😍
Elaylama Aselimask valla benim 3 ay olmadan çıktı. Annemin de öyle olmuş. İç karnımız dar sanırım. Şimdi kocaaaaman 😂
gksuaks Aselimask Bizim oğlan erkenden belli etmeye başlamıştı kendini. 14. Haftadan itibaren çıktı belirginleşti şuan 20+4 üz ama 6 7 aylık gibi karnım var. Kişiden kişiye göre değişen birşeymiş ben de böyle oldu :)
Tomrisinizi Nurcin bencede hatta yemin ediyorum karni benden buyuk hamile gordugumde kalkip kendim yer verdim kimse kilini kipirdatmadi
melisers Aselimask Dar giyerdim hep belli olsun diyee. Ama yine de 20 haftadan sonra dar giysemde anca anlasildi cok dikkatli bakinca. Simdi 25.haftanin icindeyim bol giydigimde de cok hafif belli etmeyebasladi 😊
Esraesra06 Metroda bi de hamile ve yaşlılar için yapılan koltuklara oturuyorlar kalkmıyorlar ne biçim bi millet olduk ben anlamadım😡