Popmum Nurcin 😅 sonuçtan haber verin lütfen nolacağını acayip merak ettim inşallah işe yarar. Ayy nasıl güldürdünüz beni çok teşekkür ederim 🌼
BeyzaXx 17!de göbeğim çıkmıştı ama kilo göbeği gibiydi şimdi 20yi geçtik baya hamile göbeğim var komşularım çok şaşırıyor bu kadar erken göbek çıkar mı diye 😁
IzguVeAnnesi Benimde kilom oldugu icin 20. Haftadan sonra gobis belli olmaya basladi suanda 27+3teyiz minigimle ☺️
IzguVeAnnesi Nurcin Hahah alemsiniz 😂 metroda falan da yer vermiyorlar anlamadiklarindan degil umursamadiklarindan☺️
Krasivyy Aselimask ben bile şaşırdım aramızda iki hafta olan kız arkadaşımın gram karnı çıkmamış ve sadece bir kilo almış bu arada ben 6 kilo almışım herkesin farklı olabiliyor canm tadını çıkar bu güzel zamanların ☺️
Aselimask Nurcin hahaha herhalde kilo mu bebek mi anlarlar ya sonuçta ikisi farklı duruyor insanlar anlasa da anlamamış gibi yapıyorlar maalesef 🤨
Ebrufarid Aselimask ben 28 haftalığim Son 2 haftadır net çıktı öncesinde herkes nerde gobegin diyordu nazar değdi galiba bir anda çıktı hemen 😊
aysess Aselimask 13. Haftada çıktı yaza denk geldiği için kıyafette belli oluyordu artık ama kalın kıyafet giyince 5. Ayda iyice çıkmaya basliyor
Aselimask Bhrbhr bazısı şanslısınız diyorlar az çıkıyor işte ne güzel diye ama bence öyle değil insan çıksın istiyor