Migrenligebe Aselimask 17. Haftadan sonra sismeye basladim. Ama zaten fazla kilom var diye 22. Haftadan sonra disaridan da hamile oldugum anlasilmaya basladi. 27+4’teyim. Bol giyinip saklamaya calisiyorum ama zor 😅
Aselimask Irmakdkm bizim de 19 haftalık geniş giyinince hiç anlaşılmıyor anlaşılsın istiyor insan bi an önce 😄
Bo25 Irmakdkm 3. Ayda cikmaya başladı karnım şimdi 5 aylık belirgin ama bazıları anlamıyor bacaklarım falan eskisi gibi olduğu için anlaşılmıyor😐
Vethekelif Aselimask yapıya göre değişiyor canım kimininki biraz daha erken büyüyor onun iç karınla alakası var suan 35+5 im ama 30 haftalık olan arkadaşımın karnı benimkinden büyük
Aselimask Irmakdkm kapalıyım diye dar şeyler de giyilmiyor o yüzden bayağı bi çıkması lazım benimkinin 😂
Irmakdkm Aselimask kaç kilo ile başladın kaç oldun 😂 benimde belli olmuyo açığım ben amaçok dar giymiyorum😀
Aselimask mrshavva bazılarının karın iç yapısından dolayı çok erken belli oluyor bazılarının çok geç inş bizim erkeninden olur 😀 her sabah uyanıp aynadan ne kadar büyümüş diye bakıyorum 😂