Semra03 Sibel2334 evet bende tanıdığım için sorıyım dedim sperm sayısı yetersiz miş tüp bebeğe yönlendirmişlerr
mbt34 Değişiklik olmadıysa Süleymaniye kadın doğum ve Zeynep Kamil de yapılıyor. Çapa’da ve Şehir hastanesinde de olabilir onları net bilmiyorum. Devlette şartlar tutuyorsa rapor çıkarılıyor sadece ilaçlara ücret ödeniyor. İlaçlar da normalden indirimli oluyor raporlu olduğu için.
mbt34 Semra03 şartları var, yaş, evlilik yılı gibi. İkinizden birinde belirli bir sorun varsa direk rapor çıkıyor, diğer durumlarda 2 kez iğneli aşılamadan sonra rapor hakkı oluyor.
Umutkiz İnfertilite bölümüne başvuruyosunuz oradan yönlendiriliyorlar yeni yaptırmış biri olarak sadece yumurta toplamada 13-14bin arası alıyorlar artı ilaçlar var
Nurrr0006 Güncel hastane fiyatını soyleyim yumurta toplanan gün 11 bin 500 ile gelin demisler. İlaçlar da 4 5 bin tutmuş rapor çıktığı halde. (Bu arada eczacı tanıdık olduğu için fiyatlar böyle yoksa iki üç katı oluyor o bile karaborsa olmuş) yer ankara cebeci tip fakültesi
Umutkiz Ben 29aralık 2023te transfer oldum yani çok yeni güzel haberide geçen hafta aldık çok şükür izmitte umuttepe de yaptırdım çok memnunum
mucizeolsunn mbt34 bana 2 kez ilaçlı aşılama yaptırdılar iğne vermediler yani tüp bebeğe geçemez miyim bidaha aşılama olmak da istemiyorum
mbt34 mucizeolsunn eşinizde ya da siz de bir sorun varsa direk rapor hakkı da oluyor ancak geçerli bir sebep yoksa 2 iğneli aşılama isteniyor. Sonradan değişiklik olmadıysa ben bu şekilde biliyorum.
pnarpnar35 mucizeolsunn bana da öyle dediler canım ben ozelde 3. Aşılamayı iğneli yapmıştım onu sayacaklar tüp bebek için 1 tane daha devlette iğneli yaptircam profesör hoca yapıyor bizim hastanede o da kızıyordu madem böyle bisey şart koscaksin neden insanlara klomen verdiriyosun diye devlet tüp bebek masraflı diye başta söylemiyor sanırım asilamayi daha fazla yaparsak belki tutar diye 🤷♀️
mucizeolsunn mbt34 ikimizde de sorun yok ama 2 aşılamayı iğneli yapsalardı o zaman ben aşılamaları mecbur diye yaptırdım zaten sonra da iğneyle yapılması lazım dediler o zaman başta iğneli yapmalılardı çok saçma ya
mbt34 mucizeolsunn Belki şartlarda değişiklik olmuştur tekrar araştırın isterseniz. Öncesinde size bilgi verilseydi daha iyi olurdu tabi ki, ona göre tedavi süreci geçirirdiniz.
mucizeolsunn mbt34 evet ya malesef öyle bişey demediler inşallah değişmiştir prosedür yada ona bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrensem ne güzel olur 🌸
mucizeolsunn pnarpnar35 doktorlar bunu neden düşünüyo ya ne kadar saçma sonuçta ilacın felan parasını yine ödüyoruz tüp bebekte o aşamaya geçmemizi istemiyolsr bi türlü zaten beni zorla tedavi ediyolar 22 yaşındasın hiçbi sorun yok bekle neden geliyosun deyip durdular hep
pnarpnar35 mucizeolsunn yaş konusunu bilemiyorum canım ama doktorların hepsi böyle düşünmüyo devlet onları mecbur tutuyo anladığım kadarıyla önce klomen verin diye benim doktorum dedi ki klomen gonalf bi farkları yok onunla aşılamayı da kabul etmek gerek ama yapamıyoruz dedi. Yapalım aşılamanı nasıl olsa olmucak falan dedi biraz esprili bi tip o da tüp bebeğe geçmem taraftariydi yani ama devlet daha az masraflı olduğu için süreci uzatmaya calisiyo malesef ben böyle düşünüyorum
mucizeolsunn pnarpnar35 aynen öyle malesef 😟 benim gittiğim hiçbir doktor tüp bebeğe geçmemi istemedi o yüzden bekliyorum