Begovicka Herkese selam, Hafta bitmek uzere oldugundan yavastan cantami hazirlamaya baslayayim dedim. Terlik konusunda kararsiz kaldim. Birkenstock mu yoksa crocs mu daha iyi olur? Ben ikisini de hic begenmiyorum ama sonra da kullanirim diye dusundum disarda, hani cocuktan sonra da lazim olur oyle bir sey.
Hilal2901 Begovicka kemerli kullandım ben brisz ayaklar da şişiyor sanırım zor girmişti ayagım😂😂 crocsla daha rahat edersin keşke onu koysaydım demistim kendimce
Daisyy000 Begovicka Her zaman hangi terliği kullanıyorsanız onu götürün, ihtiyacınız yoksa hastane için yeni terlik almak çok gereksiz.Tabi tercih meselesi🌸
cokbilmismom Begovicka crocs hic sevmiyorum çok kaba ve bana önü kapalı terlik hiç rahat gelmiyor crocslarida bu yüzden giyemiyorum. Bence birken candır
elmaelmaelma Ben ceyonun klasik modelinden başka terlik kullanamıyorum. Evde onu giyerim yaz kış.Hasteneye de ondan götüreceğim. Sizin söylediklerinizden birkenstock daha iyi. Bahçeli eviniz yoksa crocs çok kaba duruyor. Çocuklara yakışıyor bi tek.
Begovicka cokbilmismom bende oyle dusunuyorum ama rahatlik da on planda. Sonra diyorum iki gunden sonra giymeyeceksem ne anlami var. bilemiyorum yaaa herkes ikiye ayrilmis 😂
cokbilmismom Begovicka yani daha sonra giymeyecekseniz hiç bir anlamı yok ben hastaneye özel terlik almayacağım çok gereksiz çünkü birkenlerim var zaten onları götürürüm 😊
Begovicka cokbilmismom benim disariya uygun terligim yok, o yuzden almak istiyorum. Tamamdir ben birkenstock bakayim en uygun rengi seceyim. Tesekkur ederim ❤️
Brcnyk Ben ev terligi gibi bi terlik alirim diye düşünmüştüm oglumda aklima hic terlik gelmemisti 🤭 hastane terliklerinden kullanmistim.