ayanarta1 Arkadaşlar Necmettin Erbakan tıp fakültesi Hastanesi’nde bu testler için randevularinizi ne zman aldınız telefonla alabiliyormsnz? Kaçıncı haftada yaptırdınız yardımcı olabilirmsnz
sehrengiz_8 ayanarta1 ikili testi 12. Haftada yaptırdım ama Ali hocanın hastası olduğum için sıra vesaire almadım direkt kâğıt yazdı onunla gittim
Ayse4242 ayanarta1 ikili testi 19.haftada yaptırmıştım ama detaylı için daha erken haftalarda randevu almanız gerek yoksa ücretli yapıyorlar 1600tl di sanırım benim haftam geçince randevu vermediler bende şehir hastanesinde yaptırdım
ayanarta1 sehrengiz_8 bende Fatma hocanın hastasym acaba bendede öyle olurmu hiç randevu al demedi çünkü detaylı ultrasonu ne yaptınız
ayanarta1 sehrengiz_8 ikili testte sadece ultrasonmu yoksa kanda alıyorlar mı ben ilk oğlumda yaptırmadım hiç bilmiyorum
sehrengiz_8 ayanarta1 detaylıyı Ali hoca kendi özel muayenesinde yapıyor. Yok diğer doktorlar için bu durum geçerli değil diye biliyorum perinatoloji bölüm başkanı Ali hoca olduğu için böyle
ayanarta1 sehrengiz_8 tamam detaylı öyledir ama ikili testide sadece Ali hocanın hastaları mi randevusuz yaptırıyor
sehrengiz_8 ayanarta1 onu kendi doktorunuz 12. Haftada kendi yapıyor ultrason ölçümü artı kan tahlili ama meram tıp ne yapar ğerinatolojiye git der mi bilmiyorum
ayanarta1 sehrengiz_8 ya bana randevu al zor alınır diyenler olduda hastaneden hastaneye nasıl bilmediğim için o yüzden sordum doktorumda randevum al demeyince acaba oda o kağıtla mi göndercek belki de özel muayene olanların önceliği vardır diye düşündüm
ayanarta1 Ayse4242 meram tıpta ikiliyi randevu ile mi yaptırdınız nasıl yaptırdınız şehir hastanesinde doluluk yok mu ki orada nasıl yaptırdnz Hemen
Ayse4242 ayanarta1 ikiliyi hemen yaptırdım ama detaylı ultrason için şehir hastanesinde kadın doğuma randevu aldım detaylı ultrason için geldiğimi soyl3dim oradan ultrason yönlendirdi yaklaşık 15 gün sonra detayliya girebildim hemen olmadı ama oldu çok şükür
sehrengiz_8 ayanarta1 tek ultrasonun normal muayeneden farkı yok ki onu doktorunuz her zaman yapıyor. İkili taramanın mantığı bu zaten ultrason ölçümlerine göre kan tahlilindeki çıkan sonuç yorumlanıyor..
sehrengiz_8 ayanarta1 hayır detaylı ile aynı olmuyor 40 dakika vesaire sürmüyor. Meram tıp için en azından öyle bir durum söz konusu değil. Burun ve ense kalınlığı ölçüsünü alıyorlar tamam