1anneadayiii Bugun kontrolüm vardı alttan muayene etti 4 cm açıklık var ilk doğumdan kalma dendi az önce de akıntıya beraber kırmızılı gördüm nişanmidir sancim yok bu arada ne yapmam gerekiyor akıl verin hanimlar
LamiyaCetinkaya 1anneadayiii İlk doğumdan 4 cm açıklık kalır mı ya, biraz daha açılsa bebek çıkacak 😀 senin demek ki doğumun yakın, kırmızılı akıntı da nişan da olabilir, kontrol kaynaklı ufak bir kanama da. Sancın var mı peki ?
tugcesakzci 1anneadayiii ilk doğumdan kalma 4cm açıklık var derken? Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir sordunuz mu? 4 cm açıklıkla eve mi gönderdiler sizi
Biranneferide 1anneadayiii canım çatı muayenesi sonrası bazen kanama olabilir nişan ise böyle sümüksü olur uzar . Genelde nişan sonrası sancıların başlar . Evde bekle bebeğin hareketlerini kontrol et çünkü hastane ortamında bazen olan sancısı bile gidiyor insanın ben çok kasıyorum kendimi en iyisi sorun yoksa evde bekleyip son an gitmek. Zaten senin sıkıntın olsaydı seni gondermezdi canını sıkma evde bekle
nurikbal_06 1anneadayiii Biraz bekleyin sancilariniz başlayıp artarsa gidersiniz hastaneye ,kaç haftaliksiniz?
LamiyaCetinkaya 1anneadayiii nişan olsa bile sancı olmadan doğum başlamaz ki, hastane yakınsa sancini bekle derim ama uzaksa git yine ne olur ne olmaz. İkinciler hızlı gelirmiş
1anneadayiii LamiyaCetinkaya uzak ama ben sancimi beklemek istiyorum hastaneden korkuyorum stres olurum orda
LamiyaCetinkaya 1anneadayiii Zaten şuan gitsen yatış verseler bile sancın yoksa suni verilecek. Az daha bekle inşallah sağlıkla gelir 🙏
1anneadayiii tugcesakzci evet oyle soyledi bende şaşırdım sancin kanamanın suyun gelirse acile gel dedi çünkü nst de sancı cikmadi
tugcesakzci 1anneadayiii allah allah kız ilk defa duydun ondan şaşırdım valla.. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah açışma çabuk olsun istersen squat vs yapabilirsin veya merdiven inip çıkabilirsin bol bol