Eylulll_ Kızlar bebeğim 30 günlük ,gazlı bir bebek,ondan çok bir şey yiyemiyorum,sütüm az nasıl artiririm,bu ebebek de satılan süt artırıcı adı neydi ?işe yariyormu
Nurellaasss Eylulll_ Eylulll_ Malt içecek. E bebekte satılan evet bende işe yaramıştır ama mastit olduğum için doktorum içmeyi bıraktırmıştı. Bol bol tahin helvası yiyebilirsiniz süt yapıyor. Gaz içinde yediğiniz her yemeğe kimyon ekleyin faydası olur
minismom Eylulll_ kuru dut kaynat suyunu ic bol su ic tahin helvası bulgur pilavı bunlar sutu artırır
Fatma2sre Eylulll_ brn dut kurusu yedim ve bestlak damla kullandım. Ama kişiden kişiye değişiyor.Bulgur pilavı, soğan, incir uyutması, tahin helvası duyduklarım
Efnanefnan Eylulll_ arpa sehriyeden kendine pilav yap canim . Ama sadece arpa şehriye:) incir ye .kuru soğan ye bunlar süt yapıyor denedik fark etti
Nnoktaa Eylulll_ süt arttırmanın en güzel yolu psikolojinizin iyi olmasıdır. Süt prolaktin hormonuyla salgılanır. Prolaktini tetikleyen oksitosindir. Oksitosin ise aşk hormonu diye geçer. Kısaca siz ne kadar mutlu ve huzurlu iseniz sütünüz o kadar artacaktır. Eşinizden size destek olmasını isteyin. Gerekirse sırtınızı sıvazlasın başınızı okşasın bol bol sarılsın. Bunların haricinde bol su tüketin ve ılık duşlar alın. Doğum sonrası hemoroidim nedeniyle her tuvalet sonrası ılık duş alıyorum. Duşa girdikçe memelerimi de güzelce yıkıyorum hafif öne eğilerek masajla memelerinizdeki süt kanallarınızı aktif hale getirin. İşe yarayacaktır 💙 Bir de gebe okulunda bize verilen eğitimde her emzirme öncesi memeleri yıkamanın süte faydası olduğu bilgisi verilmişti bize 🥰
sedanur_bpr0 Eylulll_ Öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle üzüntü stresten uzak durun. Ben yüzlerce şey yaptım sütüm artsın diye ama o kadar stresliydim ki gittikçe azaldı maalesef. Öneri olarak da sütünüzü sık sık sağabilirsiniz. Kaşık biberon ile verebilirsiniz. Birde Dilruba Demirezer’in süt arttıran çayı ve tableti var. Ablam kullandı sütü arttı. E bebekteki malt içecekten de diğer balık mamasına benzeyen toz iceceklerden de kat kat iyi ve faydalı. İnşallah sütünüz artar💞🤲🏼
Eylulll_ sedanur_bpr0 alllah razı olsun yorumunuz için ,gerçekten de çok stresliyim ,eşim sağolsun deli edicek beni , inşallah bugünlerde geçer, öneriniz içinde teşekkürler
sedanur_bpr0 Eylulll_ Ben zamanında yaptığım stresler için şimdi pişmanım. İşte insanin elinde olmuyor. Allah yardımcınız olsun. Bu arada sütünüz belki yeteri kadar vardır da size öyle geliyor olabilir mi ? Bu durumu yaşayan çok anne var. Çevre yüzünden özellikle.