Happ Bat 15 idi yumurtlama ilk miydi ikinci mi bilmiyorum ama 7 ocaktı bugün test yaptım sanki silik bir şey görüyorum predıctor early bu testte daha önce hiç silik görmemiştim sizce kızlaarr 🥹
Happ Neslihan1309 bende öyle görüyorum ama bel ve karın ağrım ince sızı şeklinde dünden beri hiç geçmedi her an regl olacak gibiyim ama bilemedim hiç 🥺
Happ Seda88 biraz erken gibi o yüzden bi kaç gün daha beklemek istiyorum dikkat etmek adına test yaptım böyle çıkınca sizlere de danışmak istedim
Neslihan1309 Happ Hamile olupta adet olacakmış gibi hissedenlerde var. Benim eltim adet olma ağrısı çekmişti ve hamileydi. Bende 2023Nisanda hamile kalmıştım ve çok adet ağrım vardı ama olmamıştım ,tabi haziranda kürtaj oldum..
Nihallll123 Happ canım ben göremedim ama üzülme adetın geçsin 5 gün falan bende adet olucak gıbı tüm belırtıler vardı meğer hamileymisim hiç beklemedıgın anda oluyor Allahım isteyen dileyen herkese sağlıklı bir sekılde nasip etsin ❤️
Zelihapinar Neslihan1309 ben tam olarak öyleydim adet olmayı bekliyordum adet ağrım vardı sırf alkol içicem ertesi gün diye öylesine test yapmıştım meğer hamileymişim ve 3 yıldır olmuyordu
Happ Nihallll123 adet geleceğinde bacaklarım titrer gibi olur öyle anlarım 2 gündür var ama gelen giden yok, titreme başladığında aynı gün gelirdi normalde 🥺 henüz yumurtlama yeni oldu zaten de yine bi bakmak istedim inşallah nasip olur 🥹 🤲🏻