Cgdmerl mom-2024 doktorum bana bunların olduğu bir liste verdi ben de sağlık ocağına gidip bunları istiyor doktorum dedim. Özelde para vermeyeyim diye sağlık ocağında yaptır demişti kendisi.
mom-2024 Cgdmerl devletten kadın doğuma randevu aldım eğer karşılıyorsa hastaneyi şikayet edicem bilinçli para çalmaya giriyor bu
yasemnkts Ben şehir hastanesinde yaptırdım hepsini. Doktor kendi istemişti zaten. Ücret vs. Vermedim. Özele o kadar para verme boş yete devletten randevu al
mom-2024 yasemnkts öyle yaptım canım aslında özel sigortam var ona şaşırdım daha önce dünya kadar test verdim bişey istemediler bugün ücret çıkardılar yaptırmadım bende sigortayla konuşacağım
Mira1604 mom-2024 hangi şehirdeyseniz ben özel hastanede 1000 tl ye yaptırdım aynı testleri samsundayım ben
Ahsennesli mom-2024 sağlık ocağıda yaptı. Devlet hastanesinde de yapıldı bu testler bana. Özeldeki doktorum kağıt vermişti yapılacak diye
mom-2024 Bernush tamamlayıcı sağlık sigortam var muayene ücreti vb diğer testleri ödemedim şimdiye kadar bugün böyle bi şok oldum ve sgk karşılamıyorsa özelde karşılamaz dedi resmen yalan
Bernush mom-2024 Benim özel sağlık sigortam vardı doğum paketli, herşeyde geçiyor. Bu testlerde geçmedi. Şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Beyaz0172 mom-2024 bildiğim kadarıyla yapılıyor çünkü aile hekimim toplu test yapmıştı bana bunları da istersen kendi doktoruna git yaptır istersen de şehir hastanesine git yaptır demişti ordan hatırlıyorum