Firstmomfirstchild Senzinc cikolata madeninden yaptırdım buraya sorarak magnetle birlikte cok cok güzel oldu. Cikolataya kiyip yiyemedim ama gercekten kutusu magneti cok hosuma gitti. Daha bugün geldi kargodan 🥰
Aysee1 Senzinc dökmeçikolata sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım tadıda güzel ne şekilde isterseniz öyle el yazısıyla yazıp resim koyuyolar tulumunuda yaptırmıştım o sayfadan
Bb95 MomsE bende orda yaptırdım bugün geldi tadı hiç güzel değil kaç aya kadar dayanır çikolata biliyor musunuz
Senzinc MomsE söyleseydiniz yardımcı olmuyolarmı bende en cok bundan korkuyorum ya fiyatlar desen uçtuu
MomsE Bb95 hiç bilmiyorum benim doğumuma 35 gün kaldı herhalde dayanır o zamana kadar ama tadı gerçekten güzel değil
esnyz14 Senzinc cikolatadeposuu’ndan yaptırdım Instagram adresi. 7 ay önce yaptırdım tadı hala mükemmel öneririm güvenle alabilirsiniz
Angelotte Happy_123 Güzel adi bir tat yok sadece Mellon çikolatadan sipariş vermeyin mesajlara dönüş var sipariş verene kadar sonra bilgi vs. Yok çok geç yolluyorlar kaç kişinin vebaline girdiler insanlar çok zorda kaldı ve yorumları siliyorlar