Aysee1 Kızlar 28 haftalık gebeyim belimden yürüyemiyorum doktor gebelikten diyor ama ben tuvalete zor gidiyorum sizlerin başına geldi mi ne kullandınız ne yaptınız?
Zeehraaaa Aysee1 benim yorulunca tuvalete çıkamazsam ve gaz sorunu yaşarsam ağrıyor. Kramplar giriyor bende 25+2
Temmuzmucizesi26 Aysee1 bol bol dinlenin ben ağlaya ağlaya kalkıyordım resmen o gün fazla ayakta kaldıysam kendini hemen belli ediyor
mavibirruya Aysee1 benim arka kaburga kemiğim ve ön sol kaburgam ağrıyor bazen çatlayacak gibi ağrıyor. bebek büyüyor ondan diyorlar ben de bilmiyorum.
_Tazeanne Aysee1 siz magnezyum kullanıyor musunuz doktor bana verdi ama sadece bacak ağrıma iyi geliyor bel ağırlarıma fayda etmedi
Aysee1 _Tazeanne Hayır kullanmıyorum ama aklımda evet araştırınca farkettim onun eksikliği ağrı yapıyormuş bir sonraki kontrolde isteyeceğim
Aybenar @Aysee1 bel fıtığınız var mı peki hamilelikle birlikte zorluyordur göbek öne doğru çıktıkça bel ağrısı daha artıyor sanırım. Bende aynı durumdan muzdaripim yürüyüş falan çok yapma dedi doktorum
Zeyd_Mom_22 Ölüyorum ağrıdan çok çok kötü😔napıcam bilmiyorum aşağı eğilemiyorum o derecede 3-4 gündür başladı. Çok erken ama.