Masaldiyari HelloooMomy ayy insalah yapabiirsin ilk başta çok zorlanirsin tabi ama alışırsın zamanla Osmangazi’de olursa tanisabiliriz :)
HelloooMomy Masaldiyari zorlanacagimin farkındayım 🥲 Ama çok iyi bir zamanda geldi bebişim. İnşallah birlikte daha kolay alışırız ❤️
Hatice_0691 HelloooMomy memnunum cnm ilgili hocamız var . 10 haftaya yaklaştık ama düşük risk var yatıyorum ben kahverengi lekelenmem geliyor dua edin bana 🤲🏻📿
HelloooMomy Hatice_0691 inşallah en kısa sürede duzelirsin canımmm. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın ❤️🙏🏻
Deletedmon_98 HelloooMomy kız ben Keçiören’de doğdum büyüdüm 20 yaşıma kadar sonra izmire taşındım ailem hala orda heryerini sor anlatırım 😂 neresine taşınıyorsun aşkım
HelloooMomy Deletedmon_98 aşkım bende bilmiyorum. Şimdi eşime sordum Atapark tarafında sanırım diyor 😂 eşimin tam bildiğinden de emin değilim 😂 nasıl bir yer orasi
Masaldiyari Melsa06_Yigit şuan hamile değilim cnm hamile olma yolunda ilerliyorum diyelim ;) senin nasl gidiyo
Melsa06_Yigit Masaldiyari valla son zamana geldik bizde şükür 2 hafta sonra gün verilecek ameliyat için 🙏🏻 rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah annelik çok güzel birşey çok kutsal 🙏🏻♥️
Aybuk66 HelloooMomy basta zor gelir ama umarim en kisa surede alişirsiniz ankarada guzel sehir hc tedirgin olmayin guzel insanlar tanimayi nasip etsn rabbim♡