Nilay4444 Merhaba kizlar ben 12 haftalik hamileyken sol bacagimda tromboz cikti ve su an iyne fln yapiliyor her gun. Sadece merak ediyorum tromboz olunca sezeryan mi tercih ediliyor yoksa normal dogum uygunmudur?
Safie2020 Nilay4444 o nedemek acaba benim de sol bacağım çok ağrıyor gece uyurken sagimdan soluma donemiyorim nst çekildi sancı yok fiziğe yolladı o da bir kaç hareket gösteren kağıt verdi sadece
Liyamm1 Nilay4444 Normalde canim varis corap önerior doktorlar sabahtan aksam’a kadar giyip sadece uyudugunda çikarmaniz lazim.
Boncukk123 Nilay4444 teomboz ne bilmiyorum canım ama sağ bacağımda benim varis var ince falan da degıl kalın yol gibi gidiyor gebelikten önce doktora gitmiştim sıkıntı yok demişti ama suan daha kalınlaştı agrı da yapıyor eger ondan bahsediyorsan
BusraaaBK Boncukk123 bende de aynı öyle dışardan gözükür şekilde geceleri uyutmuyor kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Nilay4444 Arenimoo bacagimin dibi cok agriyordu bir gun bakdim ki basamiyorum merdiven cikamiyorum ve ayagim morardii hemen doktora gitdim acil hastanede yatmalisin dedi ama benim kucuk kizim var yatamam dedim evde tedavi goruyorum su an