AyEr Mervesultan ben iki ay kullandım folık asıt degerım yukselmıstı o yuzden decavıt kullanıyorum kan hapı bı de progestan dusuk ılacı kullanıyorum canım
Mervesultan AyEr ben 12. Haftadan da 4. Haftadan beri kullanıyorum.salı randevum var decavit verecek mi bakalım.vucutun ihtiyacına göre değil de vermek için veriyorlar sanırım değil mi decaviti
Mervisss AyEr ben sonuna kadar kullandim Doğum sonrası yine magnezyum ile devam et alma durumun varsa balık yağı al onada devam et dedi Balık yağı ile folik asit kullanıyorum ama magnezyum midemi bulandırıyor kullanmıyor
Mervesultan Esba2019 o zaman gittiğimde keser bende 12deyim Annesininbalbocugu omega 3 doktor verecek mi bilmiyorum
AyEr Mervesultan ben gebe kalmadan 1 ay once kullandım daha sonra gebelıgın 2,5 haftasından 8 haftasına kadar kullandım decavıt de ondan sonra verdı bılmıyorum kı 🤗
Calimeros Üç aylık olana kadar kullanılıyor ama ben toplamda bir ay kullanabildim çok bulantım var ve o dahada tetikliyor 😔
Annesininbalbocugu Mervesultan Himm orası doktorunuza kalmış birşey Ben hamileliğimin başından beri içmiyorum Hala da kullanıyorum Doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum
Mia88 12.haftaya kadar kullandım bende sonra doktorum i mom ve Demir takviyesi verdi herkesin aynı olacak diye birsey yok ama canım en iyisini doktorun bilir doktorun söyleyecektir zaten 😘
Calimeros Mervesultan benimkide daha 8 haftalık ama küçük olmasından değil bünyeden kaynaklanıyor benim fındık ortalığı çok karıştırıyor fena olacak 😂😂😂
IzguVeAnnesi Ortalama 3 ay veriyor doktorlar ama bende 3. aya yakin doktorun soylemesiyle biraktim. Maltofer Fol ve Decavit kullaniyorum suanda. 27+3 haftalik hamileyim .
Mervesultan zeynepnazli bende kullandım aslında hamilelikten 3 ay önce kadar.bunu doktoruma söyleyeyim bari 🙄 IzguVeAnnesi anlıyorum teşekkür ederim 🤗
zeynepnazli ben 9 haftalıktım gebelik öncesinde de kullandığım için dr yeterli artık kullanma kullanman gereken zamanda kullanmışsın zaten dedi
gizemiboergn Mervesultan ben hamile kalmadan once kullanmaya basladim 23+2yiz kullanmaya devam ediyorum doktor tavsiyesiyle