nunusmom Cana_ biz de süt içip yatıyoruz bnde henüz geceleri bağlıyorum gündüz tuvalet korkusunu yenelim az çok bilsin çiş gelince oraya gideceğini gece çıkarırım takmam ama şuan gündüz de sıkıntı büyük biz de 😂 yeni başladık daha başarıcaz inşallah 🤭😅
Cana_ nunusmom bnde oyunlarla öğrettim valla aslında gwce gelirse yine kalkıyo ama illaki yapmış oluyor altına bazende hiç yapmadan uyanıyor
nunusmom Cana_ 😂😂😂😂😂 bizimki tırmandı öğrenme kulesi mi diyorlsr ne ditorlar ona yanımda o da yapıyor 😂 yumurta kırmaya korktu bi yapmadı birde önlük giydirtti kendine 😂😂😂😂😂 sever bnmki böyle şeyleri annesi de tam tersi üşenirim bn böyle şeylere 😂
-Kubra44 Cana_ evet çok şükür tatile giricez 16+0 dayım. İnsaAllah bol bol dinleyebileceğim kızımla:)
nunusmom Cana_ anladımm bizde oyuncaklarla kitaplarla gidiyoeuz da o şekil öğrenmeye çalıssıyoruz bakalım umarım başarılı oluruz :(
nunusmom Cana_ 😂😂😂 bn üşengeç biriyim of yaaaa pasta börek kurabiye yapayım yeni şeyler deneyim yoktur bnde 😂
ayanarta1 Cana_ tâbi her zman böyle değil 😂😂 bazende gergin olup uyuyamıyorum bugün onların acısını çıkarttım