msr33 Herkese merhaba, 11 haftalığız şu an aslında doktorumdan da çok memnunum fakat ultrason cihazı çok eski, bebeği hiç net göremedik daha önerebilceğiniz doktor var mı?
tugbadurmaz34 msr33 forum yaşam Ahmet ışıktan son teknoloji cihazlar var ve bana normal fotoğraf olarak renkli verdiler 16 da aşırı netti yüzü ama o haftalarda yine de küçük olduğu için aşırı net bekleme
Civcivim33 msr33 şimdiki doktorunuz kim acaba forum yaşam da Ahmet ışıktan ve Yenişehir de haldun canova var ikisi içinde iyi yorumlar yapılıyor
Gul_se77 msr33 ben forum yaşam gulay ozdemire gidiorum 12 haftalıkken yüzünü çok net görmüştüm hatta ckk sasirmistim nasıl bu kadar net olabilir diye cihaz çok iyi tavsiye ederim
Hamisbayan msr33 city hospital dilek hoca kesinlikle ilgili ve iyi bir doktor cihazıda gayet yeterli ve iyi canım nasip olursa haziranda orda doğumum hemde 11-12 haftalıkken cinsiyetini net olarak söylemişti şuan 20 deyiz ve değişmedi cinsiyet hala söylediği gibi🩷
msr33 Civcivim33 tugbadurmaz34 Hamisbayan ya inşallah bizde bu haftalarda öğrenebiliriz, çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için 😂