karahanzynep Ebruklc ben dalinin sabun tozu deterjanini aldim canim sıvı almak istemedim koyuyorsun az bisey gidiyor ne yikadigi belli olmuyor diye toz sabun deterjaniyla yikadim baya guzel yikadi memnunum
Busraatpl Ebruklc henüz kullanmadım ama dalanın zeytinyağlı granül sabununu aldım , instagramda mühendisinoğlu diye hesap var bütün ürünleri inceliyo bende orda görmüştüm.
Ebruklc karahanzynep bende toz koyunca hani bazen çamaşırların üstünde beyaz beyaz kalıyo ya ondan pek toz sevmiyorum ama öyle bi sıkıntı yaşadın mı
misiszachk Siveno dan aldım bende ama henüz kullanmadım mühendisinoğlu sayfasından inceledim bende şuan trendyolda indirimde özellikle
Ebruklc Ya bende henüz almadım işte alıp yıkamam lazım artık ama bir türlü karar beremedim hacı şakirin rendelenmişini kullan diyolar ama ?
Yarenelibol Ebruklc çok memnunum çok ilgili sürekli arayıp soruyor mesaj atıyorm anında cevap veriyor her türlü bilgi ediniyorm☺️😊
1850 MerveSglk95 carrefour dan aldım. Hepsı burada da var. Carrefourdakı indirimdeydı. Hatta biberon temizleyicisi de var. Carreforda
MerveOulganm Ebruklc roxy dalan cok ıyı denemelisin bence. Kokusu da mükemmel. Yumusatıcısını da dalinın lavanta kokulusu cok ıyı