Minikeller00 Merhaba pko luyum 9 gündür adetim gecikmiş durumda daha önce doktor adetin gelmezse duphaston iç demişti ama epey oldu nasıl ne zaman kullandıldığını hatırlamıyorum herhangi bir günde duphastona başlayabilir miyim? Adeti düzenler mi?
Hasadser Minikeller00 bende bugün gittim adetim gecikti düşük yaptım Kasım’da Aralık’ta regl oldum ama bu ay olmadı bana da duphaston verdi ama kullanmakta tedirginim sürekli bunu kullanarak mi adet olcam pko deilim ama yatkınlık var gibi dedi
Teslimenursevil Minikeller00 kuzum ben adetin 14. Günü başlayıp 10 gün kullanıp 3-4 gün sonrada adet oluyorum
Hadicanimsendee13 Bende 3 aydir duphastonla regli oluyorum canim ilk gecikmemde doktor hemen baslatmisti 12 gun gecikmisti pkos var bendede son 2 aydir regliye 7 gun kala basliyorum 4 5 gun kullanip 2 gun bekliyorum geliyo hemen regli
Minikeller00 Hadicanimsendee13 merhaba o zaman sanırım bende hemen başlamalıyım peki başladıktan kaç gün sonra adet geliyor? Ve ileriki adetlerim için regl tarihi gelmeden gününü hesaplayıp ona göre mi kullanmalıyım
Askoo Bende kimyasal gebelik geçirince doktor verdi adetin 16. Günü başladım bugün son günü gebelik içinde kullanılıyor sanırım kullanıp hamile kalan var mı ki
Minikeller00 Askoo banada gebelik için önermişti doktor adetin gelmezse duphaston kullan gebe değilsen adetim gelir gebe isen de gebeliğe hiçbir zarar olmaz dedi ama bende o anki kafa karışıklığı ile nasıl ne zaman kullanılır sormamışım
ipeekseker Bende de pcos var ben kullanıyorum. Hap icmeyince regli olmuyorum o yüzden şuan düzenli bir şekilde içiyorum
Askoo Minikeller00 yumurta çatladıktan iki gün sonra sabah akşam olarak başlayıp 10 gün kullanıp bırakıyorsun sanırım rahim duvarını kalınlaştırıyor bebeğim tutunmasına yardımcı oluyor ilaç bitince üç dört gün sonra ya adet oluyorsun olmazsan da bebek var galiba ben öyle biliyorum bana üç kutu verdi çünkü bu ay olmazsa aynı şekil diğer ay kullancam
Askoo Minikeller00 adet düzensizliği için başka gün başlayıp sayı olarak farklı alınıyor bu gebelik için böyle bende düzensizlik yok düşük olduğu için böyle kullanıyorum ben doktorun onu açıklaması lazımdı
Minikeller00 Askoo anladım teşekkürler ben tüp bebek tedavisi için doktora gitmiştim doktorda bana biraz kendimiz denememizi önerdi pko olduğu için adet olamazsamda duphaston kullan öyle denemeye devam et demişti anladığım kadarıyla benim gecikti geciktiği için gününe bakmadan başlamam lazım
Minikeller00 Teslimenursevil anladım canım peki bu şekilde bebek denemek için mi yoksa adet düzenlemesi için mi bu şekilde kullanılıyor
Teslimenursevil Minikeller00 ikisi içinde sanırım çünkü dupjaston bebek varsa tutunmasına yatdımcı oluyor yoksa adet olmano sağlıyor