Hulo2105 Elifya1 bahçekentteyim ben avrupark hayat sitesi. Sizin evlerden tual görünüyordur. Orda oturuyorduk geçen sene yan siteye taşındık sonra 🐣
Deletedmom_789 Elifya1 bende o testlerin hepsini kullandım merak etme hep bi umut aradım kendimi kandırıdım olsaydı direk çıkardı ama gene çok erken yani belli olmaz
xhbgns Elifya1 İlk yaptığınız early test en doğru sonucu o verir, o da 5 gün öncesine kadar diye biliyorum kan verin emin olmak için
Mercimeek Elifya1 elif merhaba ben doğum yaptım sana da söz vermiştim bolca dua ettim doğum sırasında sana Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Mercimeek Elifya1 teşekkür ederim benim hikayemde bebeğimi kuvözde bırakmak oldu ama çıkacak inşallah sende bolca dua eder misin evladıma ?
Elifya1 Deletedmom_789 hmm öyle mi diyosun zaten çok umutlu değilim de tedbir olsun diye ilaç kullanmam lazım grip oldum
Elifya1 Mercimeek ederim tabiki ne demek. Merak etme çevremdeki her bebeği küveze alıyolar neredeyse onların iyiliği için annesi merak etme tez samanda kavuşursunuz Allah’ın izniyle dualarım sen ve bebişinle 🥹😍🙏🏼💖
Anneelikk Elifya1 kuruma çizgisi bence normal testler mutlaka çıkarıyor kuruma çizgisi bende de olmuştu aynısı.
Sevvalll42 Elifya1 benimde öyle oldu ay bi sinir olmuştum gogleye hastanenin ismini yaz laboratuvar bölümünden bak sonuçlar orda çıkmış oluyo banada biri burdan söylemişti sağolsun