elfkbts-0607 . Kızlar adetime 11 gün vardi kan testi vermiştim şimdi adetime 3 var bu testten aldim intertten bu kanı göründe birdahaki aya yaparim diye gebeliği bi deneyim dedim hemen böle çıktı yaptiktan hemen sonra sizce kanı çokmu erken vermişim adetime 3 gün kaldi şimdi
Emrealtay elfkbts-0607 evet canm erken vermişsin benm bildigim kadarıyla gebelk gozukmuyo şuan başında 0 olduğu zaman yok olmuyo bence adetinin gecmesini bekle biraz
gul-lale1 elfkbts-0607 11 gün kala vermek çok erken ve negatif çıkmış zaten de Kaset teste göre de hamilesiniz.
denizalismom elfkbts-0607 tekrar kan verin. Çok erken vermişsiniz. Ya da adetinizin geçmesini bekleyin.
Denizyildizi15_ elfkbts-0607 Şimdi kan ver bebce idrardan önce kana düşüyor ben 5 gün önceden vermiştim sonuç 30 çıkmıştı
Duygu9604 @elfkbts-0607 kan testi erken olduğu için doğruluğu yok ama kaset teste göre hamilesiniz yeniden kan verin :)
elfkbts-0607 Kaset testi bugün yaptim daha internetten almiştim yeni gelmişti bi deneyim dedim ve hemen çıktı silik beklemedim yani
Vaveylaa_2727 Denizyildizi15_ bencede hemen verın derım bugun verın durmayın sizden hayırlı haberler bekliyoruz 🥰🥰
elfkbts-0607 Vaveylaa_2727 olmassa akşam özele. Giderim devlet vermiyor artık kadın doğuma randevu alın diyorlar
gul-lale1 elfkbts-0607 tebrik ederim😍2 günde 1 kan verip takip edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah