yazarelif Merhaba anneler 2.sefer transfer oldum kızıma kardeş istiyorduk dün transferim gerçekleşti benim gibi olanlar varmı
yazarelif Rumeysaaa sizin 4.gün benım 2.günüm iniallah tutar bebeklerimiz :) 2 embriyo mu transfer oldunuz
Busebusee yazarelif bende yumurta toplatcam hafta sonu 2. Gun embrıyosu 5.gun embrıyosu denılıyor mesela bunlar be demek bılmıyorum da
yazarelif Rumeysaaa donuk embriyo transferi toplamda 30u geçti sizinde öyle mımoldu göbekten iğne kullanıyorum suandsuanda da
yazarelif Rumeysaaa şuanda ilaç veya iğne ne kullanıyorsunuz var mı vir belirti sizce veya rğta gördünüz mü
Rumeysaaa yazarelif estorofem progestan fitil ve iğnesi prograf hap coraspirin kan sulandırıcı iğne dekort bide folik asit kullanıyorum belirtimde ara ara kasıklarıma batma oluyor gibi sizin varmı
yazarelif Rumeysaaa bende coraspin progestan fitil prodax ve progestan dex iğne günde 2 defa bebde de kasıklarda ağrı var bugün 3.günüm
yazarelif Rumeysaaa pazar günü istiyorum ama çokta korkuyorum ama belki pazartesi yaparım sizin pazar günü 8çgün olur benden öncesniz bana umut olursunuz😍
yazarelif Rumeysaaa birde bişemsorcam bugün 3.günüm sık idrara çıkıyorum çok su da içmiyorum sizin de öyle mi