Brfnkzlel Kızlar 7. Haftaya girdim kasıklarımda sürekli ağrı var her an regl olacakmışım gibi hissediyorum bu normal mi?
AlininAysesii Brfnkzlel Nomal tabiiki, 16+0’ım, dün kasık ağrısından kıvrandım resmen, geçmiyor bi türlü 🤦🏼♀️
Srpmhmt6321 Brfnkzlel bende 7 haftalığım özellikle iki haftadır baya kasık ağrılarım var uzanıp ayağının altına yastık koyarsan biraz ağrısını azaltabilirsin bende öyle yapıyorum 😕
maysa Brfnkzlel bende suan ayni dertten muzdaribim. Ama daha gecikeli 2 gun oldu anneligi cok istiyorum. Her an adet olacakmisim gibi. Olursam stresten olucam
Sibel92 Brfnkzlel aynı sıkıntı bendede vardı kendı kendıme tedirğin oluyordum doktorum normal olduğunu söyledi bir süre ara ara olacakmış adet sancısı gibi
Kezbandogan 5 haftalik bebeğim bende de oluyor karin ağrısı da oluyor regl dönemi olcakmis gibi de kasık ağrısı oluyor
Brfnkzlel AlininAysesii henüz yeni olduğu için gebeliğm bu sancının sonu regl olacak gibi hissediyorum korkuyorum açıkçası 🤭
AlininAysesii Brfnkzlel hahah yok yok 😂 benim ilk belirtim adet ağrısıydı ama ardından kanama falan olmadı hiç, ben en başından beri biliyordum o yüzden hamile olduğumu 😂 çünkü ağrının ardından yarım saat sonra kanamam olurdu.
Umudum80 Özellikle zayıf kadınlarda kasik ağrısı daha fazla oluyor ve bazıları doğuma kadar devam ediyor
Ebrufarid Brfnkzlel canım ben 28 haftalığım hala devam ediyor ilk haftalarda da vardı kasık ağrım rahim büyüdüğü için ağrı yapiyormus içini ferah tut bişey olmaz
Yagmurrrrrr Ağrı olması normal diyorlar yerleşiyor bebiş çünkü benimde 6 haftam sol tarafım özellikle arada çok ağrıyır
Nehas Brfnkzlel ben 10-4 haftalğm ve hala daha kasık ağrm var bebek yerleştiği icin ağrı ola biliyormuş öyle söyledi doktorum bana