nursumdem Hamileliğimin başından beri Gebze yüzyıl hastahanesinde takip sürecimi ilerletiyorum ancak az önce şikayetvarda şikayetlere bakınca inanamadım çok kötü yorumlar olmuş Kocaelinde doğum yapan doktor hastahane önerebilecek var mı ?
Seymoshh nursumdem bende istanbulda özeli bırakıp kocaeli devlette kontrollere başladım hastane çok yeni ve çok temiz personel ve dr larda çok ilgili
Naime662 nursumdem bende merkez hastanesin de doğum yapmayı düşündüm normalde doktorum pemdikte dedim uzak doğumu Gebze de yapayım şikayetler inanılmaz ve birebir yaşadım gebelikte hemoroid oldu 36 haftalık bebeğimle beni ameliyata alacak salak doktor doğum zamanı gelmiş diyo seni ameliyat edelim lanet olsun dedim direk doktoruma gittim iyi araştır canm
nursumdem Maysa41 bazı devlet hastanelerinde tek kişilik oda imkanı oluyormuş ücretini ödediğinde bu hastahanelerin birinde böyle bir şey mümkün mü bilginiz var mı acaba
Maysa41 Odalar 2 kişilik lavabo dus var düsük yapmıstm 1geece yattım gayet iyiydi şuan yine hamileym orda doğum yapcm sezeryan zaten erkek almıyıtlar refakatcı kadın alıyorlar
Dikkat-BebekVar 2021 de kızımı gebze medarda doğurdum hemşireler ve hastane personeli inanılmaz iyiydi.