Minigiim-vebenn52 Kızlar tarif bana ne içeyim ya başım çok ağrıyor 😭 yataktan kalkamıyorum aksi gibi herhalde sancılarım da başladı belime belime vuruyo kasıklarıma ağrı vuruyo yürürken 😭 nane limon falan içebiliyo muyum ? Ne iççem ben şimdi
EslemMelek Minigiim-vebenn52 Bende ayni sizin gibi 40 da hasta oldum doktoruma gittim bu şekilde eve gönderemem dedi doğum başlatıldı ama olmadı sezaryen olmuştum
denizalismom Minigiim-vebenn52 canım bende 24 haftalıkken grip olmuştum. Bol bol su içtim . Mandalina portakal yedim. Ballı limonlu su ve limonlu çay içtim. Astımım olduğu için öksürük şurubu kullanmak zorunda kaldım. Doktoruma danışarak tabi ki . Sende bi sor doktoruna öneriyorsa içersin. Bana önermedi. Ben bunlarla iyileştim
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 canım geçmiş olsun inşallah geçer hastanede serum falan yaparlar 🥲 bizede haber ver
Hnd_01 Minigiim-vebenn52 geçmiş olsun.ilk kızımda 39.haftads sizin gibi grip olmustum.2 gün sonra suyum gelip doğum yapmıştım ☺️annem doğum yakın olduğunda böyle hissedilebiliyor demişti.ihlamur icebilirsin canım.limonlu.
Tripkolikkkiz Hemen acile git. Senin gibi 39 haftada olan biri rahatsızlandı acilde hemen serum verildi.
Minigiim-vebenn52 EslemMelek neyiniz vardı tam olarak başım çok ağrıyor suan eşim grip olmuştu atlattı sma bana geçti sanırım şuan da biraz ateşim var kız sabah yataktan hiç kalkamadım uyanamadım
Seyma-nur_ergn Minigiim-vebenn52 ben çünkü doktora gittiğimde belden kasıklarıma sancı vuruyordu doktor karnın yumuşak halen doğum sancısı değildir dedi bebekte halen donmemisti
Minigiim-vebenn52 Seyma-nur_ergn ben dün kontrole gittim her şey yolundaydı nstde 80 de bir tane sancım çıktı sadece arada karnım sertleşiyo dedim doktora ama sorun görmedi normal dedi bilmiyorum benimki başını kanala dayamıştı
Hnd_01 Minigiim-vebenn52 nst de bazen göstermiyor sancılar.ikinci kızımda 40.haftada bir gün önce nst ye girdim.hic sancım yoktu.suni ile doğum yaptiricaz mecbur dedi doktorum.o gecenin sabahina sancım ve nişanim geldi doğum yaptım.
Minigiim-vebenn52 denizalismom kasıklarımda sancım var nstde düzenli çıkmadı ama doktor alttan baktı canım uyardı 1 cm açıklık varmış 3 cm kadar olursa sorun yokmuş uyardım lekelenme olabilir dedi çok sancı hissedersem gitmemi söyledi
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil canım çıktım teşekkür ederim Allah razı olsun 🫶🏻 bebek kanala kafasını sokmus kasıklarımda ağrı oluyordu 1 cm açıklık olmuş doktor yavaş yavaş gelesi var dedi ay çok duyguluyum ağlıyorum sürekli 😭 parol Plus verdi serum vermedi bebeği de uyardım dedi biraz acılı geçti valla çatı muayenesi gibi değil komple parmağını soktu hissettim bi yere değdiğini 🤦🏼♀️ squat işe yaramış devam et dedi doktor en azından 3 cm olsun 3 cmden sonra suni daha kolay dedi kendi sancım gelmezse 🥹
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ay çok şükür sonunda yaklaştı artık 😍😍 biraz hasta olman kötü oldu ama yapcak bişey yok artık kolay toparlarsın inşallah 💜 oh oh çok güzel suniye gerek kalmaz inşallah kendi sancınla gelir uyardıysa daha çabuk ilerler doğum şimdi devam et evde hareketlere. Ben bile heyecanlandım kız 🤣
Hnd_01 Minigiim-vebenn52 squata mutlaka devam et canım.ben 4 cm açıklıkla iki hafta gezdim 🤭😅o kdr iş yapmama rağmen gelmedi.tavsiyem hurma ve ananas tüket 😍çok geçmiş olsun 🙏🏼❤️