Flatwhite ipeklinaismom ahh keske belli olsaydi ama yine de çok teşekkür ederim cevabiniz için, 8. Haftada tekrar kontrole gideceğim. O zaman tekrar sizi rahatsız edebilirim 🙈
ipeklinaismom Cevmer3363 nub çok dik erkek olduğunu düşünüyorum ama kemik yapısı naif gibide daha kucuk resim varmi
Cevmer3363 @ipeklinaismom Canım bu 10 gün öncesi ultrason yani 9+3 falan https://hizliresim.com/b1nvoja
ipeklinaismom Cevmer3363 bebek orda baya büyük bu şekilde olması lazkm teoriye göre yorum yapabilmek için
Annecik02 ipeklinaismom [/url] Bana da bakar mısın başka resim yok tek bu var 13+6 bişey demedi doktor çok merak ediyorum
ipeklinaismom Cevmer3363 gerçekten 9 haftalıkken mi gittiniz ilk 😂 iyi dayanmkssknkz valla tebrik ederim ben meraktan sürekli gitmiştim
Cevmer3363 @ipeklinaismom canım benim üçüncü bebeğim kabullenmesi iki ayımı aldı istemiyordum 😀 erkeğe benzetmisdin değil mi
ipeklinaismom Cevmer3363 evet nub çok dik ama dediğim gibi nub için 11 hafta civarı tekrar bakmak lazım keseye göre konuşmak içinse 7 hafta