Kubra_haciomer Ebbraarr 38+6da oldum doktorum bilerek geç yaptı açıklıkta olunca nişanım geldi yaptıktan 2 aat sonra
Kubra_haciomer Ruyaninannesi12 ben de de sancı gelince tuvaletim var gibi makattan geliyo ama düzensiz şuan takip edeceğim inşallah yakın zamanda gelir benim de
Gulsen4224 Kubra_haciomer çiceğim tam vakti gelme ihtimalli ama sen çatı muayenesi olmuşsun ya bu yüzden de kanamam olabilir nişan 1 kere gelir balım geliyor mu hala
Kubra_haciomer Gulsen4224 evet doktor lekelenme olur demişti önce lekelenme oldu ama sonra ki gelen nişanmış fotosunu attım doktora 🥲🙈 parça parça gelebilir dedi 2 cm açıklığım vardı zaten kuzum bakalım inşallah sancım da gelir 🥹🥹🙏
Gulsen4224 Kubra_haciomer yaaa 🥺🥺🤫ayy hadi inşallah açılmann olsun güzelim balımm Meryem Ana otuu😐yokmu çiceğim
Kubra_haciomer Gulsen4224 yok valla almadım yanımda kimse yok yapamayız diye almadım hiç 🥹 ara ara belime sancı giriyo ama yalancı sanırım
Kubra_haciomer Limonis akıntıyla hiç benzemiyo inanın fark ediliyor bende öyle diyordum ama fark edilmemesi mümkün değil
Yagmurr8 Kubra_haciomer çatı muayenesinden sonra lekelenme gelmesi normal bir şey doktorum öyle söyledi bende de gelmişti. Acaba nişanla lekelenmeli ayırt edebilir miyim diye tereddüt ediyordum nişan gelmesi daha başka daha çok ve sümüksü bir kıvamda geliyor.
Gulsen4224 Kubra_haciomer olsaydı çok iyi olurdu onu sende yapardın canımm yaa inşallah açılma olur 🤲🌸
Bceylan Kubra_haciomer Kubra_haciomer 10 dk da 3 kere sancı gelmesi gerekiyormuş galiba öyle okudum ben 😅😂