Lalemmm12 Maria-Veys doktor 16 17den önce söylemiyor canım benimkini 11 de gördü ve söylemedi bekle dedi çünkü bebekte değişim olabiliyormuş yani mesela sabit kordon o kısımda kalabiliyor bebek hareketsiz bir bebekse bekletiyor benim 16+3 hala söylemedi 😃
2prensesannesiiii Maria-Veys 11+6 haftalığım yarın 12 haftalık olacağız randevumuz var bakalım tahmin yapar inşallah 🙏🏻 Ben kızımı 11+1 de öğrendim dr kız gibi duruyor dedi hiç değişmedi cinsiyet
Maria-Veys fatos_12 Aynı şekil Fatoş hanım benim de 10 hafta oldu ama hala öğrenemedik ne zaman öğreniliyor tam acaba
Ayseker 11 haftalıkken erkek gibi dedi 12 de kesinleşti erkekse daha erken belli ediyor ama kızsa 15-16. Haftalarda
Ayseker @Maria-Veys ay ben de öyleydim gerçekten çok heyecanlı bir bekleyişti inşallah sağlıklı ve istediğiniz cinsiyet olur
Duygu9604 @Ayseker plesantanın sağ veya solda olmasına göre bakılan bi yöntemmiş instagramda gördüm herkesinkini bilmiş o yüzden merak ediyorum yaptırıp yanılan var mı diye
Birizmirlianne-14 Ben kızımda 20 haftada öğrenmiştim Şuan 10 haftalık hamileyim daha bende bekliyorum