Halin Kızlar bu krem ne için kullanılıyor? Çoğu yerde pişik kremi diye geçiyor ama mustelanın pişik kremi yeterli değil mi acaba, bunu da almalı mıyım, bilgisi olan var mı?
merii10 Halin bu krem eskiden içerik olarak daha iyiydi şuan çok onerilmiyr bebekler icn bakım kremi genel kapsamlı bı krem pişik yada bicok şeye iyi geliyrdu bnce mustela aldysanz ayriyeten buna gerek yok
tugcesakzci Halin bu kremin de mustelanın pişik kremininde içeriğinde bebek cildine zarar verebilecek kimyasallar dolu. Sadece sosyal medya abartması ikisi de.
Boncukk123 tugcesakzci kesinle katılıyorum kullanıcılara bedava geliyor reklamını yapıp para kazanıyorlar ama icerigi hic hoş değil zaten işin arka tarafında kendıleri bile kullanmıyor bence kesınlıkle abartmadan dolayı herkesin gözü önünde
Boncukk123 Halin bu ürünün içeriğinin hic iyi olmadığını duymuştum canım kullanma bence siveno ya da incia markaları icerigi temiz pişik kremi var mı o markaların onlara bak
tugcesakzci Boncukk123 evet kullanmıyorlar çoğu işbirliği kapsamında geliyor. Yavaş juno da aynı şekilde mesela bana da yolladı yataş yatağı ve bebek doğmadan reklam istedi kabul etmedim geri yollayacaktım doğduktan sonra memnun kalırsanız yaparsınız dediler. İşin içinde olunca insan hiç bir şeye güvenmiyor
gzdehlal-36 Halin bunun yapısı biraz kalınmış emilimi de zor oluyormuş hemde içerik olarak çok iyi olmadığı söyleniyor ben de klasik bepanthol aldım bir de incia nın temiz içerikli kremini aldım