Paronayanne Kızlar 17.haftamızdayız. bebeğimin oynamasını hissediyordum 1 haftadır normal oynuyordu. Ama dünden beri hiç oynamadı. Bir şey mi oldu sizce
Pamuk Paronayanne O hafta sürekli hareket hissetmeniz bile mucize.28. Haftadan sonra düzene girer hareketler.
Miracleee Paronayanne benim ilk gebeligim. 22 den sonra yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım. Ondan önce hiç hareket anlamadım ☺️
Paronayanne Pamuk normalde gün içinde baya oynuyordu çok iyi hissediyordum ama noldu anlamadım dün yemek yaparken belim baya ağrıyordu bir şey mi oldu diye çok korkuyorum
Pamuk Paronayanne Ben 25. Haftaya kadar 1 gün hissedip 2 gün hissetmediğim zamanlar oldu.Daha çok minik annesi🥹
B1cnm Paronayanne aynısı bana oldu bende sordum 2 gün sesizdi cok nadir hareket etti sonra akşamına toparladı senin de öyle olucak merak etme
Paronayanne Miracleee ilk 12.haftada hissetmiştim . Minik minik seğerme şeklindeydi. Doktorumda olabileceğini söyledi. Son 1 haftadır normal hissediyordum ama olmayınca korktum 😔
Miracleee Paronayanne çok erken hissetmissin. Bende doktoruma sormuştum bağırsak hareketi olabilir hissedemezsin demişti. Ama endişelenme şuan normal bence haftada göre. Daha düzenli Bi hareketi yoktur zaten.