Tuom Minezra benimde bu haftalarda kesen aynı böyleydi ve dün öğrendim şükür bi oğlum olucak ilk gebeliğim 16+3 haftalık oldum bügün bence ben erkek hissettim sizinkini ama en önemlisi sağlıkla gelmeleri tabi ki de 😊❤️
Buseirgit Minezra kafası sağ tarafta olunca erkek diyorlar genelde bir hurafeye göre inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlunuz olur benimde iki kızım var 10+5 haftalığız şuan aşırı bir merakla bekliyorum bende cinsiyeti öğrenmeyi
Minezra Tuom kesem yusyuvarlaktı aslında nasıl böyle olmuş bende şaştım kaldımm ay inşallah canım allah razı olsun 🥹🥹
Elif_49 @Minezra bilmiyorum ben ama erkek diye hissediyorum Allah bağışlasın size sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Yeterkanbur Merhaba kalp atışını dinlediniz mi ilk kalp atışı gerçekten 140 altıysa yavaş atıyorsa erkek bana öyle demişti doktorum en iyi ordan anlarsınız.
Minezra Buseirgit inşallaj sağlıkla tattırsın rabbim iki meyvedende kızlarınızla bınun arasında fark varmı benim kızlarda bulantılıydı. Buda bulantılı 😢
Gamzelit Buseirgit merhabalar benimde sizinle aynı haftam,konudan alakasız ama doğum tarihi için tahmini tarih verdi mi doktorunuz acaba
Minezra ElifKarata bence kese kız erkek farketmiyorda evet doktorumun ultrasyonu çok net pozisyonu müsaitse 12 .13 de görür diye düşünüyorum 🥹
Evhamlikurabiyeanne Ay masallah ne güzel net ya ben özele gidiyorum güya ama cihaz o kadar berbat ki bebek sadece karartı şeklinde ben de 8+3 üm asla bu net görüntüyı göremedim.His olarak söylüyorum ben kız hissettim
Minezra Evhamlikurabiyeanne sağlıkla gelsinde canımm acıbademe gidiyorım doktorun ultrasyonu çok iyi 6. Haftada bile net bebek sekli vardı
mimar_anne Minezra kesenin şekliyle cinsiyet anlaşılmaz canım kesenin şekli usg nin bebeği görme açısına göre değişiyor bazen yuvarlak bazen fasulye gibi görebilirsin yani bu haftalarda ☺️
956733 Benim 11 haftalık ben de çok merak ediyorum ☺️ [ url=https://hizliresim.com/ilhb2c6][/url] tahmininiz var mı ?
ElifKarata Minezra inşallah. Ama dedgim gibi yanılma payı yüksek olan haftalar en net 15.haftada öğrenmek sağlıklı olur😇