Annesimelegi Günlerden pazartesi O gün cok sık akintim oluyodu sümüksü gibiydi akintim ve aşırı gazım vardi 🙈 Saat 11 civarıydı wc gittim iç çamaşırıma minick kahve leke gelmişti Annem ve ablam bendelerdi onlara söyledim acaba gelecekmiki bu gece diye konuştuk aramzda Sonra yattık Bi türlü uyku tutmadi, akıntı hala sık sık gelmeye devam ediyodu Bi anda biraz yoğun akıntı geldi, bi kalkım hele dedim yatiyodum Kalkmamla şırrrrr diye akmasi bir oldu 😆 ılık ılık akti. Hemen eşimi uyandırdım kalk suyum geldi geliyo kızımız dedim Hadi canım dedi uyku sersemliggiyle 😂 Sonra doktorumu aradık hazırlığını yap gel dedi Dusumu altım hazırlığımi yaptm saat sabah 5 gibi hastaneye vardık. Yatis işlemlerim yapıldı Sonra dr muayne etti acılmam 1 cm 😐 Bende hic sanci yoktu desem yeri Saat 7 gibi bana suni vermeye başladılar Saat 9 gibi artk yava s yavas sancıları hissetmeye başlamıştım ama dayanamicak kadar değildi Saat 11 gibi iyice artmaya basladi Bu arada benim ortalama saat başı 1 cm açıldı saat 12ye kadar 12den sonra 2 saat içinde 5 cm açıldı Ve doğum masasına çıktım 3.cu ıkınmada meleğim doğdu😍 saat 14.00da Okadar şaşkındmki bittimi diye sorup durdum doktora 😅 bu benimmi dedim benmi doğurdum bunu dedim 😅 hemşireler güldü evet senin bu sen doğurdun annesi dediler Dışta 3 içerde 4 5 dikiş vardı Kesiyi hic hissetmiyosunz bu arada o sancıyla korkmayın Sanciyi soracak olursanız kişiden kişiye degisiyo Açık söylemek gerekirse benimki cok şiddetliydi ama hep dua ettm teslim oldum Rabbime bitecek az kaldi dedim sürekli inşirah okudum ve bittide elhamdulillah Bitmicek saniyosjnz ama bitiyo 💕 Rabbim yardım ediyo💕 Misal gorumcemde normal doğurdu ama sancısını cok az hissetti cok sasirdik Kişiden kişiye degisiyo Şimdi meleğim 16 aylik 😍 ve ben 5 6 ay sonra ona kardeş çalışmalarına başlamayı düşünüyorum Rabbimm nasip ederse eğer 😍 Doğum yapacak annelere Rabbim kolaylık versin inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavusursnz yavrulariniza💕