Ceydatrkmen Melikeevren8 ayy sağlıkla al canım kucağına 🤗 o zaman bizimkide 10 Nisan diyorlar Mart sonu gibi gelir o zaman inşallah 🥰
Mybaby3365 xxR4bia aaa Rabbim tek sancida kurtarsın belli olmuyor sancılar akşam gece geliverir hemen🙂
busduuk1914 Sedefkitir12- galiba en kötüsü de bu ya sancı çekip çekip son anda sezeryan olması :/ Allah yardımcınız olsun 💕
Miracleee busduuk1914 hayır aslında normal istiyorum. Ama uygun muyum buna belli değil henüz. Hayırlısı olsun hakkımızda
busduuk1914 Miracleee benimde belli değil bende çok istiyorum normal doğum. Yakınlarımda normali de gördüm sezeryanı da ama psikolojik olarak kesilmeyi kaldıramam muhtemelen 😂 normal doğum candır diyorum hep
busduuk1914 nazazra24 yaaaa maşallah tam hayal ettiğim gibi hep bir oğlum bir kızım olsun istemişimdir, benim ilk bebek erkek
nazazra24 busduuk1914 Rabbim sana da nasip etsin inşallah kuzum biz de çok istiyorduk eşimle bi kız bi erkek Rabbim nasip etti çok şükür 😍♥️
canparelerim_ busduuk1914 biz tek haneyede düştük son 3ama gelen giden yok😅 oğluma hamileykende son 3dediğimde 10gün sonra anca zahmet edip gelmişti🤭😅 bakalım kızım ne zaman teşrif edecek🙈🤷♀️🤪😅
busduuk1914 Baharrrrxxx aaaa daha net bir şey demediler mi? Bana 16da erkek dedi doktorum, öncesinde söylemiyor zaten. 18de başka doktor erkek dedi. 21de detaylı ultrasonda pipisine bakarken işediğini bile gördük 😂 %9999 erkek 😂
busduuk1914 Hanifesenlq çokkk az kalmış sizin inşallah 2 saatin içinde doğurursunuz. Ne olduğunu anlamadan bebişiniz kollarınızda olur 😍