Mertcanbusekarakaya İkiz HAMİŞLERİ bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı hAftada hissettiniz acaba ☺️😍🙏🏻
Roseninmelekleri Mertcanbusekarakaya 20 ci haftada daha çok hissetmeye başladım cnm senin kaç haftalik oldu sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin 👩👦👦🙇♀️
Revannn Mertcanbusekarakaya canım ben 19 haftalık gebeyim ama halen almamışım heyacanla bekliyorum sen kaçıncı haftada sın
Mertcanbusekarakaya Roseninmelekleri 15+5 ama benimkiler 1er hafta önden gidiyor biri 16+5 biri 16+6 kumsal ve poyraz ☺️😍🙏🏻
Mia88 Bende heyecanla hissedeceğim günü bekliyorum 15+1 sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah 💕💕💕
Revannn Mertcanbusekarakaya allahım bağışlasın inş ben bugün vajinaödan su geldi bir yemek kaşığı kadar doktora gititm biley demedi iyiy Dİr dedi ama tinerde çok korkuyorum
Pinkyy Revannn canım nasıl oldun geçti mi sıkıntı,Allahım herşeyde bi panik oluyorum bende,ikiz olunca yok şöyle olur mu yok böyle olur mu diye aklımda deli sorular,belki gelen su vajinal akıntı gibi bişi olabilir mi,umarım sağlıkla atlatırız bu süreci